Dit is onze archiefsite. Ga naar kinderenvoorkinderen.nl voor de nieuwste informatie.

Paul van Loon schrijft single

10-05-2015
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
248 keer bekeken
  •  
Loon_-Paul-van_rv_C-Manisha.jpg
Na het grote succes van CD33 ‘Hallo Wereld’ is het koor van Kinderen voor Kinderen hard aan het werk met de opname van de nieuwe CD voor 2013: ‘Klaar voor de Start’. Deze titel sluit ook dit jaar weer aan bij het thema van de Kinderboekenweek.

Paul van Loon schrijft titelsong ‘Klaar voor de Start’
De bekende kinderboekenschrijver Paul van Loon schrijft de tekst van de titelsong ‘Klaar voor de Start’. Dat doet hij met Tjeerd Oosterhuis, die net als vorig jaar voor de muziek zorgt. Paul van Loon ken je van de bekende boeken van Dolfje Weerwolfje , De griezelbus , Foeksia de miniheks en Raveleijn . In augustus 2013 komt zijn nieuwste boek uit, ook met de titel ‘Klaar voor de Start’!

CD34 komt eraan
De CD ‘Klaar voor de Start’ is vanaf eind september te koop in winkels. De CD-single  is vanaf 1 september te downloaden en beluisteren. Tijdens het Kinderboekenbal op 1 oktober zal het koor het lied live ten gehore brengen. 

Concerten
In oktober geeft het Kinderen voor Kinderen Koor zoals gebruikelijk een aantal live concerten, dit jaar natuurlijk met het thema ‘Klaar voor de Start’. Wil je weten wanneer? Hou onze site in de gaten en volg ons ook op Twitter !
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang het laatste nieuws over het Koor, nieuwe data voor kaartverkoop, de audities, exclusieve winacties en previews!