Dit is onze archiefsite. Ga naar kinderenvoorkinderen.nl voor de nieuwste informatie.

Wie heeft het Okido Podium gewonnen?

15-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
okidopodiumjuryanne
In de meivakantie zie je iedere middag een aflevering van het Kinderen voor Kinderen Okido podium. Negen kinderen laten op muziek van Kinderen voor Kinderen hun talent zien: een instrument bespelen, breakdancen, taekwondo, acrobatiek, vlaggen met een airwheel rijden .  Online kregen zij van alle aangemelde kandidaten de meeste stemmen van de jury en andere kinderen.
Nieuw liedje
Natuurlijk is ook het Koor van Kinderen voor Kinderen elke uitzending van de partij voor een goede warming up en om een nieuw lied te laten horen:  De tijger ! De jury bestaat uit Sinterklaasjournaal-presentator Dieuwertje Blok, choreograaf Lucia Marthas en vlogger Bram de Wijs. Anne Appelo presenteert het Okido Podium. Ook meedoen? Geef je op!
Kijk dus vanaf 30 april iedere dag om 17.00 uur naar het Kinderen voor Kinderen Okido Podium op tv bij Zapp! Hieronder kun je de afleveringen terugkijken.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang het laatste nieuws over het Koor, nieuwe data voor kaartverkoop, de audities, exclusieve winacties en previews!