Sfeerfoto van Kinderen voor Kinderen

Kinderen voor Kinderen

Al 41 jaar het populairste Koor van Nederland!zapp

En toen? En toen? En toen? 🎞 De videoclip van onze nieuwe hit voor de Kinderboekenweek 'En toen?' is uit!
Kinderen voor Kinderen

Kijk Okido podium 2 terug

4 jun 2018
  •  
leestijd 1 minuten
IMG_3418-2
Nieuwe afleveringen van het Kinderen voor Kinderen Okido podium, boordevol bijzonder talent!  Kijk de afleveringen hier terug op onze site!
Uit alle audities die via onze site zijn binnengekomen heeft de jury negen talenten gekozen die mogen optreden in het tv-programma. Ook de stemmen van jullie die via internet zijn binnengekomen zijn hierbij natuurlijk meegenomen. Er komt van alles langs: piano, turnen, Ierse dans, drummen, hoelahoepen, circus, saxofoon, twirlen en ballet.
Nieuw liedje
In iedere afleveringen leren presentator Anne en de kinderen van het Koor je een stukje van de dans van een nieuw liedje: Iedereen heeft talent . Als je iedere dag goed oplet, kun je dus aan het eind van de week helemaal meedansen! Wil je het nog eens rustig terugkijken? Vrijdag vind je de hele dansles en het hele liedje op onze site en op YouTube.
Jury
De jury bestaat deze keer uit presentator Ron Boszhard, die natuurlijk alles van sport weet, choreograaf Lucia Marthas, die verantwoordelijk is voor alle dansjes van Kinderen voor Kinderen en vlogger Bram de Wijs, die goed in de gaten houdt dat de internet-stemmen worden meegenomen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang het laatste nieuws over het Koor, nieuwe data voor kaartverkoop, de audities, exclusieve winacties en previews!