Dit is onze archiefsite. Ga naar kinderenvoorkinderen.nl voor de nieuwste informatie.

Kijk Okido podium 2 terug

04-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
IMG_3418-2
Nieuwe afleveringen van het Kinderen voor Kinderen Okido podium, boordevol bijzonder talent!  Kijk de afleveringen hier terug op onze site!
Uit alle audities die via onze site zijn binnengekomen heeft de jury negen talenten gekozen die mogen optreden in het tv-programma. Ook de stemmen van jullie die via internet zijn binnengekomen zijn hierbij natuurlijk meegenomen. Er komt van alles langs: piano, turnen, Ierse dans, drummen, hoelahoepen, circus, saxofoon, twirlen en ballet.
Nieuw liedje
In iedere afleveringen leren presentator Anne en de kinderen van het Koor je een stukje van de dans van een nieuw liedje: Iedereen heeft talent . Als je iedere dag goed oplet, kun je dus aan het eind van de week helemaal meedansen! Wil je het nog eens rustig terugkijken? Vrijdag vind je de hele dansles en het hele liedje op onze site en op YouTube.
Jury
De jury bestaat deze keer uit presentator Ron Boszhard, die natuurlijk alles van sport weet, choreograaf Lucia Marthas, die verantwoordelijk is voor alle dansjes van Kinderen voor Kinderen en vlogger Bram de Wijs, die goed in de gaten houdt dat de internet-stemmen worden meegenomen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang het laatste nieuws over het Koor, nieuwe data voor kaartverkoop, de audities, exclusieve winacties en previews!