Dit is onze archiefsite. Ga naar kinderenvoorkinderen.nl voor de nieuwste informatie.

Melody wint Songfestival!

10-05-2015
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
51 keer bekeken
  •  
finalisten_kvksongfestival2013003_01.jpg
Na 12 flitsende optredens en een leuke show besloot de jury, bestaande uit Tjeerd P. Oosterhuis, Lucia Marthas en Jorge Verkroost dat Melody uit Lelystad de beste performance had gegeven. Melody is 8 jaar en volgens de jury een zang- én danstalent. Zij zong in de finale het lied 'Buitenspelen' van CD29 van Kinderen voor Kinderen. Behalve een mooie trofee won Melody nog een mooie prijs: ze gaat dit jaar deel uit maken van het Kinderen voor Kinderen Koor. Dat laatste geldt ook voor de nummer twee, Sam uit Doetichem.

De Kinderen voor Kinderen Dag vanaf 2014
Het is de laatste keer dat het Kinderen voor Kinderen Songfestival in deze vorm is georganiseerd. Het maakt volgend jaar plaats voor een nieuw evenement: De Kinderen voor Kinderen Dag. Een actieve beleving voor het hele gezin vol zang, dans, workshops, spellen, ‘meet & greets’ en optredens. Ook krijgen de bezoekers een muzikale show te zien van het Kinderen voor Kinderen Koor, waarvoor deze dagen ook auditie kan worden gedaan. Bekijk hier alle foto's van de finale. Kijk hier de uitzending terug:
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang het laatste nieuws over het Koor, nieuwe data voor kaartverkoop, de audities, exclusieve winacties en previews!