Dit is onze archiefsite. Ga naar kinderenvoorkinderen.nl voor de nieuwste informatie.

Live in Concert was één groot feest!

27-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
50 keer bekeken
  •  
Header
Vrijdag 26 en zaterdag 27 oktober was het een en al feest in het Luxor Theater in Rotterdam! Tijdens Live in Concert trad het Kinderen voor Kinderen koor 4x op voor een uitverkochte zaal. Met alle nieuwe liedjes van 'Kom erbij!' ging het dak er af!
Op tv
Het concert is van begin tot eind gefilmd zodat jij er thuis ook van kunt genieten, de eerste uitzending is op zaterdagavond 10 november om 19.25 uur op Zapp! Herhalingen zijn op zondagmiddag 11 november om 14:25 uur en op zaterdagochtend 17 november om 11.05 uur, vlak voor de intocht van Sinterklaas!
Op weg naar de Grote Show
Wil je meer zien van de voorbereidingen van Live in Concert? In Op weg naar de Grote Show staat er elke aflevering een ander liedje van de nieuwe cd in de spotlights en vlogt het koor erop los en laten ze je alles zien wat ze meemaken. Op weg naar de Grote Show is tot en met 3 november elke zaterdagochtend rond 10.05 uur te zien op Zapp, voorgaande afleveringen kun je hier terugkijken !
Naar een concert
Wil jij ook een keer naar een optreden van Kinderen voor Kinderen? Ga voor meer informatie naar ons optreden-overzicht .
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang het laatste nieuws over het Koor, nieuwe data voor kaartverkoop, de audities, exclusieve winacties en previews!