Dit is onze archiefsite. Ga naar kinderenvoorkinderen.nl voor de nieuwste informatie.

Kom naar de Open Deur Dag op 15 april!

02-02-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
open-deur-dag
Unieke kans voor de fans: een kijkje achter de schermen bij Kinderen voor Kinderen!
Heb jij altijd al mee willen doen met een repetitie van Kinderen voor Kinderen? Op zondag 15 april openen we onze deuren bij Lucia Marthas Institute for Performing Arts in Amsterdam waar het Koor wekelijks repeteert. Je zingt en danst mee met het Koor en bovendien kun je op het Okido Podium jouw talent laten zien.
Open Deur Dag
Datum : 15 april 2018
Locatie : Lucia Marthas Institute For Perorming Arts, Amsterdam
Tijd : 11.00 uur, 13.00 uur en 15.00 uur
Tickets : €12,50 - alleen te koop  via deze website vanaf 12 februari om 12.00 uur
Praktische Informatie - Open Deur Dag - Zondag 15 april
• De kaartverkoop gaat maandag 12 februari om 12.00 uur van start via onze website.
• De prijs voor zowel kinderen als volwassenen bedraagt €12,50 (exclusief transactiekosten).
• De interactieve rondleidingl duurt circa 1,5 uur. Er zijn 3 verschillende aanvangstijden: 11.00 uur, 13.00 uur en 15.00 uur.
• Kinderen zijn welkom vanaf groep 3.
• Het aantal kaarten is beperkt. We hopen dat zoveel mogelijk kaarten bij de kinderen terecht komen waarbij het wel de bedoeling is dat er een volwassen begeleider, per kind of bij voorkeur meer kinderen, aanwezig is.
• Tijdens de Open Deur Dag repeteer je mee met het Kinderen voor Kinderen Koor en ga je zowel zingen als dansen. Het kledingadvies voor de kinderen is dan ook casual/sportief.
• Er worden er opnames gemaakt voor internet en eventueel televisie.
• De Open Deur Dag vindt plaats op de dansschool waar Kinderen voor Kinderen wekelijks repeteert. Het adres is: Rustenburgerstraat 436, Amsterdam.
Klik hier voor meer informatie
• Er is geen parkeergelegenheid bij Lucia Marthas Institute For Performing Arts in Amsterdam. Op circa 15 minuten loopafstand is parkeergarage Museum Quarter. Klik hier voor meer informatie.Klik hier voor meer informatie
• Het gebouw is niet rolstoelvriendelijk. Mocht u slecht ter been zijn neem dan na uw bestelling contact met ons op door een email te sturen.
Toegangsbeleid
“Evenementen, opnames en voorstellingen van Kinderen voor Kinderen zijn alleen toegankelijk voor volwassenen die een of meerdere kinderen begeleiden. Bezoekers zijn verplicht de door of namens de BNNVARA gegeven aanwijzingen en instructies strikt op te volgen. Indien een bezoeker dergelijke aanwijzingen en instructies niet opvolgt, danwel indien naar het oordeel van de BNNVARA de bezoeker op enigerlei wijze in strijd komt met de bij Kinderen voor Kinderen behorende normen en waarden, omgangsvormen, goede zeden, dan wel regels van fatsoen, heeft BNNVARA het recht de bezoeker per omgaande de verdere toegang te ontzeggen, zonder dat de bezoeker enig recht op vergoeding van het toegangsbewijs heeft”. 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang het laatste nieuws over het Koor, nieuwe data voor kaartverkoop, de audities, exclusieve winacties en previews!