Dit is onze archiefsite. Ga naar kinderenvoorkinderen.nl voor de nieuwste informatie.

Kom naar onze Doe-middag!

19-01-2016
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
flyer

Bekijk de vlog over de eerste Doe-middag in Rotterdam
De Kinderen voor Kinderen Doe-middag 2016 is weer voorbij. Leuk dat je er was! Volgend jaar zijn we weer terug met nóg meer Doe-middagen!
20 maart 2016
Nieuwe Luxor Theater - Rotterdam [UITVERKOCHT - Bekijk de  FOTO'S  en de VLOG ]
26 maart 2016
Stadstheater De Kom - Nieuwegein [UITVERKOCHT - Bekijk de VLOG ]
2 april 2016
Theater Hanzehof - Zutphen [UITVERKOCHT - Bekijk de de VLOG ]
3 april 2016
Martini Plaza – Groningen [UITVERKOCHT- Bekijk de VLOG ]
24 april 2016
Het Zaantheater – Zaandam [UITVERKOCHT - Bekijk de FOTO'S en  VLOG ]
1 mei 2016
Schouwburg Amstelveen - Amstelveen [UITVERKOCHT - Bekijk de VLOG ]
Tijd: 13.30 - 16.00 uur (mogelijke uitloop tot ca. 16.30 uur)
Prijs:
€17,00 - €19,50 voor kinderen en volwassenen  
Leeftijd:
ca. 5-12 jaar
Tickets
Verkoop van tickets gaat via de sites van de theaters.  LET OP:  koop nooit tickets duurder dan €19,50 via andere sites dan die van de theaters. Kijk voor meer informatie op  www.weetwaarjekoopt.nl . De kortingsactie voor VARA-leden is bij alle theaters afgelopen.
Volwassenen
Kinderen zonder volwassen begeleiding mogen niet naar binnen, volwassenen zonder kinderen ook niet. De ouders/begeleiders mogen ook meedoen aan de workshops en moeten dus ook een kaartje kopen. De Doe-middagen zijn geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 5 jaar, maar in principe is iedereen welkom!
Doemiddag 2016: Raar maar waar
Als je lekker wilt meezingen en –swingen met de hits van Kinderen voor Kinderen is deze Doe-middag écht iets voor jou, je vrienden en je hele familie. Samen met een coach volg je een route vol zang en dans, decors schilderen en muziek maken. Je kunt workshops volgen om net zo te leren zingen en dansen als de kids van het bekendste kinderkoor van Nederland. 
Ook krijg je een spetterend optreden te zien van het Koor, geregisseerd door Lucia Marthas Institute for Performing Arts. Misschien mag jij ook wel meedoen in deze show! Het thema van deze middag is  Raar maar waar , net als de titel van de 36ste cd van Kinderen voor Kinderen.

Video-verslag Doe-middagen

Benieuwd hoe een Doe-middag eruit ziet? Bekijk de filmpjes van vorig jaar:
  Toegangsbeleid
“Evenementen, opnames en voorstelling van Kinderen voor Kinderen zijn alleen toegankelijk voor volwassenen die een of meerdere kinderen begeleiden. Bezoekers zijn verplicht de door of vanwege de VARA gegeven aanwijzingen en instructies strikt op te volgen. Indien een bezoeker dergelijke aanwijzingen en instructies niet opvolgt, dan wel indien naar het oordeel van de VARA de bezoeker op enigerlei wijze in strijd komt met de bij Kinderen voor Kinderen behorende normen en waarden, omgangsvormen, goede zeden, dan wel regels van fatsoen, heeft de VARA het recht de bezoeker per omgaande de verdere toegang te ontzeggen, zonder dat de bezoeker enig recht op vergoeding van het toegangsbewijs heeft”. 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang het laatste nieuws over het Koor, nieuwe data voor kaartverkoop, de audities, exclusieve winacties en previews!