Dit is onze archiefsite. Ga naar kinderenvoorkinderen.nl voor de nieuwste informatie.

Kerstvakantieconcert was te gek!

02-01-2019
  •  
leestijd 5 minuten
  •  
267 keer bekeken
  •  
KVK_BackstageDSC00593
Het Kerstvakantieconcert 2019 is voorbij. Het was een fantastisch feest: samen vormden we het grootste Kinderen voor Kinderen Koor ooit!
Was je erbij? Geniet hier nog even na met foto's, de Kidscam en een klein geheimpje... ;)
Het is op dit moment nog niet bekend wanneer de kaartverkoop start voor het volgende concert. In mei organiseren we Fandagen, waarvoor de kaartverkoop is begonnen .
Bekijk de vlog met beelden van het concert hieronder!
---
Kom je op 3, 4 of 5 januari 2019 naar het Kinderen voor Kinderen Kerstvakantieconcert in AFAS Live, Amsterdam? Lees onderstaande informatie voor je bezoek goed door!
Kinderen voor Kinderen Kerstvakantieconcert
Datum : donderdag 3, vrijdag 4 en zaterdag 5 januari 2019
Locatie : AFAS Live, Amsterdam
Zaal open: 12.00 uur en 15.00 uur
Start show : 13.00 uur en 16.00 uur
Einde show : ca. 14.15 uur en 17.15 uur
Tickets : UITVERKOCHT
Zijn er nog kaarten verkrijgbaar?
Nee. Er worden geen kaarten meer verkocht. Ook geven wij geen kaarten meer weg via winacties. De officiële kaarten kostten €27,75 - €38,75. /span>Koop geen (te dure) kaarten van andere aanbieders over en pas op met kopen via Marktplaats: de kans bestaat dat deze niet geldig zijn. In mei organiseren we Fandagen, waarvoor de kaartverkoop is begonnen.
Hoe laat begint de show?
Er zijn twee shows per dag: de eerste show begint om 13.00 uur en de tweede begint om 16.00 uur. AFAS Live gaat 1 uur voor aanvang open (dus om 12.00 uur en om 15.00 uur). Er is genoeg te beleven in de foyer dus zorg dat je ruim op tijd binnen bent!
Hoe lang duurt de show?
Ongeveer vijf kwartier. Er is geen pauze. Tijdens de show kun je in- en uitlopen.
Mag ik als volwassene zonder kind naar binnen? Of als minderjarige zonder begeleiding?
Nee. Volwassenen zonder kinderen of kinderen zonder volwassenen begeleiding worden niet toegelaten.
Moeten volwassenen en hele jonge kinderen ook een kaartje hebben?
Ja, iedereen die naar binnen wil moet een geldig ticket hebben. Er is geen minimumleeftijd maar wij adviseren vanaf 5 jaar.
Wie presenteert de show?
Het Kerstvakantieconcert wordt dit jaar gepresenteerd door Anne Appelo en Frank Evenblij.
Is het mogelijk om de kinderen te ontmoeten en met ze op de foto te gaan?
Nee, de kinderen zijn voor en na de shows druk met voorbereidingen en uitrusten en hebben helaas geen tijd voor foto's of meet & greets.
Is er eten en drinken te koop in de zaal?
Ja, er is eten (o.a. pannenkoeken en snoep) en drinken te koop in de foyer en bij de barren in de zaal. Betalen kan contant en met (contactloos) pinnen.
Zijn er kluisjes of een garderobe?
Er zijn bij ons concert geen kluisjes beschikbaar. Op elke verdieping van AFAS Live is er een garderobe. Het weghangen van jassen en het opbergen van kleine tassen is gratis. Let op: het is niet toegestaan om grote tassen mee naar binnen te nemen. Handtassen van maximaal A4 formaat en circa 10 cm dik zijn uitgezonderd en mogen wel mee naar binnen.
Welke liedjes komen voorbij tijdens de show?
Tijdens het Kerstvakantieconcert hoor je veel liedjes van de nieuwe cd, recente hits en de leukste meezingers van vroeger.
Word ik gefilmd of gefotografeerd?
Ja, er worden opnames en foto's gemaakt. Door uw aanwezigheid gaat u akkoord met het gebruik van deze opnames. De foto's komen na de show op Facebook en delen van het concert zullen te zien zijn in de vlog op YouTube. Het concert komt niet op tv en er is geen livestream op internet.
Mag ik zelf foto of video-opnames maken?
Ja! Met een telefoon of een kleine camera mag je foto's maken en filmen. Vergeet ons niet te taggen! ;)
Is er merchandise verkrijgbaar?
Ja! Je kunt onze boeken, cd's, t-shirts, armbandjes, posters en meer aanschaffen bij de merchandise-shop in het theater. Je kunt hier contant betalen of pinnen.
Ik ben mijn ticket vergeten uit te printen, wat nu?
Geen probleem! Je kunt je ticket laten scannen vanaf je mobiele telefoon. Heb je je ticket niet bij de hand? Meld je bij de infobalie, dan kijkt een van de medewerkers met je mee.
Waar kan ik parkeren? En hoe kan ik het beste reizen (met het ov)?
Op de site van AFAS Live vind je alle informatie over bereikbaarheid en parkeren. Check goed de actuele verkeersinformatie zodat je op tijd binnen bent!
Mijn vraag staat er niet tussen, wat nu?
Wij hebben ons best gedaan om zo veel mogelijk vragen te beantwoorden. Voor vragen over tickets kun je het beste contact opnemen met Ticketmaster. Op de website van AFAS Live vind je veel praktische informatie. Je kunt ons altijd een berichtje sturen via ons contactformulier.

Zo was het Kerstvakantieconcert vorig jaar:

Disclaimer
Kinderen voor Kinderen Kerstvakantieconcert is een show door en voor kinderen waar opnamen worden gemaakt. Daarom wijzen we je graag op de volgende disclaimers:
I.Tijdens de concerten van Kinderen voor Kinderen kunnen er audiovisuele opnamen worden gemaakt. Door het bezoek aan het concert stemt de bezoeker er onherroepelijk en onvoorwaardelijk mee in dat mogelijk opnamen van hem/haar worden gemaakt. Voor zover de bezoeker in het kader van de opnamen enige intellectuele eigendomsrechten, waaronder auteursrechten en/of naburige rechten, zou kunnen doen gelden, draagt de bezoeker - thans bij voorbaat - alle (huidige en toekomstige) wereldwijde, onbeperkte (intellectuele eigendoms) rechten geheel, onherroepelijk en onvoorwaardelijk over aan de Omroepvereniging BNNVARA. De Omroepvereniging BNNVARA is onbeperkt gerechtigd om de opnamen, geheel en/of gedeeltelijk, openbaar te (doen) maken, te (doen) verveelvoudigen, beschikbaar te (doen) stellen aan het publiek of anderszins te exploiteren in de meest ruime zin van het woord op elke wijze heden of in de toekomst ook bekend. Dit betekent onder meer, maar niet uitsluitend, dat Omroepvereniging BNNVARA het recht heeft om de opnamen (herhaald) uit te (doen) zenden via televisie, te gebruiken op dvd's, internet of anderszins te exploiteren. Toegang kinderen onder toezicht van een volwassene. Het is niet toegestaan om tijdens de concerten van Kinderen voor Kinderen foto's en/ of filmopnames te maken.
II. Evenementen, opnames en voorstelling van Kinderen voor Kinderen zijn alleen toegankelijk voor volwassenen die een of meerdere kinderen c.q. minder validen begeleiden en/of tot de familie-of vriendenkring van een van de Koorkinderen behoren en/of werken bij BNNVARA. Bezoekers zijn verplicht de door of vanwege BNNVARA gegeven aanwijzingen en instructies strikt op te volgen. Indien een bezoeker dergelijke aanwijzingen en instructies niet opvolgt, dan wel indien naar het oordeel van BNNVARA de bezoeker op enigerlei wijze in strijd komt met de bij Kinderen voor Kinderen behorende normen en waarden, omgangsvormen, goede zeden, dan wel regels van fatsoen, heeft de BNNVARA het recht de bezoeker per omgaande de verdere toegang te ontzeggen, zonder dat de bezoeker enig recht op vergoeding van het toegangsbewijs heeft. Heeft u vragen over deze bepaling, neemt u dan telefonisch contact op met de Publieks- en Ledenservice van BNNVARA, telefoonnummer 0900-0123 (geen extra kosten).
Delen:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang het laatste nieuws over het Koor, nieuwe data voor kaartverkoop, de audities, exclusieve winacties en previews!