Dit is onze archiefsite. Ga naar kinderenvoorkinderen.nl voor de nieuwste informatie.

Klaar voor de Start is platina!

10-05-2015
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Platina Sinterklaas
Voor het 2e jaar op rij scoort Kinderen voor Kinderen een platina album! Dat betekent dat er nu 50.000 van zijn verkocht, en daar zijn wel supertrots op! Iedereen die cd heeft gekocht, bedankt!
Nummer 1
De cd die uitkwam op 27 september was al goud bij release. Na 4 weken op de nummer 1-positie in de Album Top 100 te hebben gestaan, kon het eigenlijk niet meer misgaan. Het Koor gaf in de afgelopen weken bekende internationale artiesten als Justin Timberlake, Lady Gaga, en Robbie Williams het nakijken. Maar ook Nederlandse toppers als Ilse de Lange, Jan Smit, de Jeugd van Tegenwoordig en Gordon werden van de nr. 1-positie afgehouden. Het goede nieuws kwam afgelopen week binnen bij de VARA.
RTL Boulevard en Sinterklaas
De uitreiking van de platina cd vrijdagavond 29 november te zien bij RTL Boulevard. Daar kreeg producer Tjeerd Oosterhuis de award uitgereikt door zijn eigen vrouw Edsilia Rombley. "Fantastisch, 2 jaar achter elkaar platina!", aldus Tjeerd. De kinderen van het Kinderen voor Kinderen Koor werden op zaterdag 30 november verrast bij de opnames van het Zapp Sinterklaasfeest: zij kregen de platina cd overhandigd door de goedheiligman zelf. "Het mooiste Sint-cadeau van dit jaar!", aldus de superblije talenten. De cd is nog te verkrijgen via de VARA Shop , en ook dvd is nu uit!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang het laatste nieuws over het Koor, nieuwe data voor kaartverkoop, de audities, exclusieve winacties en previews!