Dit is onze archiefsite. Ga naar kinderenvoorkinderen.nl voor de nieuwste informatie.

Kinderen voor Kinderen pakt uit zaterdag op tv

20-02-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
paktuit
-
Kijk hier alle afleveringen terug.
Vanaf zaterdag 24 februari kun je weer kijken naar een nieuw seizoen Kinderen voor Kinderen pakt uit! Acht weken lang, elke zaterdag om 10.00 uur bij Zapp. Kijk hier alle afleveringen terug.Kijk hier alle afleveringen terug.
In de 8-delige serie Kinderen voor Kinderen pakt uit staat elke aflevering een liedje van de laatste Kinderen voor Kinderen-cd Gruwelijk eng centraal. Twee reporters uit het Koor gaan op bezoek bij een bekende Nederlander en daarna vragen ze de bekende Nederlander om mee te zingen en te dansen in een nieuwe clip. Lex Uiting presenteert natuurlijk ook dit vijfde seizoen van Kinderen voor Kinderen pakt uit.
Stamppot maken met Gio
In de eerste aflevering op 24 februari gaan Jayda en Amit langs bij YouTuber Gio. Samen zingen ze het lied Hollandse pot 2.0 en gaan met zijn familie de challenge aan wie de lekkerste stamppot kan maken.
24 februari: YouTuber Gio
3 maart: zangeres Maan
10 maart: presentator Klaas van der Eerden
17 maart: musicalster Janouk Kelderman
24 maart: astronaut André Kuipers
31 maart: actrice Bente Fokkens
7 april: presentator Lucas van de Meerendonk14 april: musicalster en nieuwe presentator Anne Appelo
Nieuwe presentator AnneDe laatste aflevering op 14 april is met Anne Appelo. Anne is bekend van onder andere de musical The Lion King en ze gaat komend seizoen samen met Lex Uiting de tv-uitzendingen en concerten van Kinderen voor Kinderen presenteren.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang het laatste nieuws over het Koor, nieuwe data voor kaartverkoop, de audities, exclusieve winacties en previews!