Dit is onze archiefsite. Ga naar kinderenvoorkinderen.nl voor de nieuwste informatie.

Kijk Op weg naar de Grote Show terug!

21-10-2019
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
337 keer bekeken
  •  
IMG_2526 2
Kinderen voor Kinderen op weg naar de Grote Show zie je iedere zaterdag om 10.00 uur bij Zapp! Je ziet de nieuwste liedjes, krijgt een kijkje achter de schermen en leert de koorkinderen beter kennen. Op deze pagina kun je alle afleveringen terugkijken zodra ze op tv zijn geweest.

Aflevering 1: Lina gaat mee met de reddingsbrigade

Koorlid Lina is een echte waterrat. Ze heeft alle zwemdiploma's behaald die er te halen zijn. Zij mag een dag meelopen bij een grote oefening van de reddingsbrigade op zee. Wat doen deze redders in nood precies, en hoe voelt het voor Lina om mee te werken in een team van professionals? Samen met presentator Ridder maakt ze het mee. In een speciale vlog is te zien hoe spannend de audities van Kinderen voor Kinderen dit jaar waren en we zien de repetitie van het nieuwe liedje Zwemdiploma, ABC.

Aflevering 2: Reis mee met het Koor

Het thema van de Kinderboekenweek 2019 is Reis mee! Veel Kinderen voor Kinderen-koorleden houden erg van reizen. Zij maakten vlogs in het land waar ze afgelopen zomer op vakantie gingen. Ridder vertelt de mooiste verhalen over deze landen. In een speciale vlog kun je zien hoe de clip van 'Reis mee!' gemaakt werd door de wereldberoemde animatoren Job, Joris en Marieke.

Aflevering 3: Enzo Knol verrast Janessy

Vijf kinderen uit het Koor mogen samen losgaan in een trampolinepark. Wat zij niet weten is dat hun grootste idool vlogger Enzo Knol daar stiekem op ze wacht. Als hij tevoorschijn springt, volgt een geweldige middag vol sport en plezier. In een speciale vlog laten we zien hoe er bij de repetitie van Kinderen voor Kinderen aan toegaat.

Aflevering 4: Als je zus in het ziekenhuis ligt

Kinderen voor Kinderen heeft het liedje 'Sorry' gemaakt, dit liedje gaat over hoe rot het voelt als iemand in je gezin ernstig ziek wordt. Presentator Ridder gaat een dag op pad met de tienjarige Lennart, wiens zus al maanden ziek is. Samen bezoeken zij haar in het ziekenhuis. Als verrassing komt het Kinderen voor Kinderen Koor langs voor een optreden in het ziekenhuis. In een speciale vlog laten we zien hoe het er achter de schermen bij Kinderen voor Kinderen aan toe gaat.

Aflevering 5: Achtbaan testen met Timme

Ridder laat de grootste wens van koorlid Timme in vervulling gaan. Hij heeft geregeld dat Timme een kijkje mag nemen bij de allernieuwste achtbaan van Nederland. Een expert leert hem alles over de techniek en hij mag als eerste persoon een testrondje maken. In een speciale vlog nemen we je mee terug naar de Koningsspelen, toen de hit Pasapas op alle scholen en sportvelden te horen was. 

Aflevering 6: Feestje!

Dit jaar bestaat Kinderen voor Kinderen al 40 jaar! Dat wordt gevierd met een speciaal feest voor het hele koor. Presentator Ridder verrast de kinderen met slingers, taart, ballonnen, gekke spelletjes en een paar wel heel bijzondere gastoptredens. In een speciale vlog krijg je te zien hoe het er achter de schermen bij de Grote Show in Ahoy aan toe ging.

Meer over:

#video
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang het laatste nieuws over het Koor, nieuwe data voor kaartverkoop, de audities, exclusieve winacties en previews!