Dit is onze archiefsite. Ga naar kinderenvoorkinderen.nl voor de nieuwste informatie.

Kijk Live in Concert terug

10-05-2015
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
LiveInConcert-aangepast.jpg
Woensdag 24 oktober was het eindelijk zover: Kinderen voor Kinderen Live in Concert! Tijdens dit grote megaspektakel zong het Kinderen voor Kinderen Koor de liedjes van de nieuwe 33e CD 'Hallo Wereld'. Ook waren er coole artiesten zoals Ben Saunders, Yes-R, Kraantje Pappie, Keet! en Fresku. Er waren twee shows, één om 15.00 en één om 19.00 uur. Allebei de voorstellingen waren helemaal uitverkocht! Speciale aandacht was er tijdens de show voor de inzamelingsactie door basisscholen voor My Book Buddy. Tijdens Kinderen voor Kinderen Live in Concert werd bekend gemaakt hoeveel geld er is ingezameld met deze scholenactie. Juf & Meester battle
Zes juffen en/of meesters gaan in de 4 tv-uitzendingen voorafgaand aan Kinderen voor Kinderen Live in Concert met elkaar 'battlen': wie kan het beste zingen en zichzelf presenteren? Een deskundige jury kiest een winnaar. Deze juf of meester mocht gisteren optreden tijdens Live in Concert!

Presentatie
Claudia de Breij presenteerde de twee shows. Claudia is cabaretier daarnaast maakt zij ook radio (3FM), tv, cd's, columns en boeken.    

Actie
Was jij bij Kinderen voor Kinderen Live in Concert?Maak een orginele foto van jezelf mét het toegangskaartje in de hand en maak kans op de DVD van Kinderen voor Kinderen Live in Concert. Bekijk hier de winnaars

Like ook onze facebook-pagina.

Kijk hier de aflevering terug:
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang het laatste nieuws over het Koor, nieuwe data voor kaartverkoop, de audities, exclusieve winacties en previews!