Dit is onze archiefsite. Ga naar kinderenvoorkinderen.nl voor de nieuwste informatie.

Kerstvakantieconcert - EXTRA SHOWS!

  •  
20-07-2016
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
EXTRA SHOWS! Wegens overweldigend succes geven we 2 extra shows op vrijdag 6 januari!
Kinderen voor Kinderen is populairder dan ooit, dat bleek wel toen vorige week binnen 3 uur alle kaartjes voor Live in Concert 37 waren uitverkocht. Goed nieuws voor iedereen die achter het net viste: deze kerstvakantie geven we weer ons grote Kerstvakantieconcert, in de HMH Amsterdam. De kaartverkoop voor 4 shows is nu begonnen via  de site van Ticketmaster . Koop alleen tickets via deze link, en niet via andere websites!
Kinderen voor Kinderen Kerstvakantieconcert
Locatie : Heineken Musical Hall, Amsterdam
Datum : donderdag 5 en vrijdag 6 januari 2017
Tijd : 13.00 uur en 16.00 uur
Prijs : €28,50 - €41 (incl. €2,50 servicekosten)
Kaartverkoop via Ticketmaster
Tijdens het Kerstvakantieconcert komen alle grote hits van de afgelopen jaren langs (Klaar voor de start, Energie!, Feest!) , liedjes van de nieuwe cd (Hupsakee!, Voor altijd jong!) en natuurlijk veel hits van vroeger (Op een onbewoond eiland, Ik heb zo waanzinnig gedroomd)
Het concert duurt ruim een uur en is voor alle leeftijden en ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers. 
Bekijk hier een leuke video over het Kerstvakantieconcert van vorig jaar:
Disclaimer
Het Kerstvakantieconcert is een show door en voor kinderen waar opnamen worden gemaakt. Daarom wijzen we je graag op de volgende disclaimers:
I.Tijdens de concerten van Kinderen voor Kinderen kunnen er audiovisuele opnamen worden gemaakt. Door het bezoek aan het concert stemt de bezoeker er onherroepelijk en onvoorwaardelijk mee in dat mogelijk opnamen van hem/haar worden gemaakt. Voor zover de bezoeker in het kader van de opnamen enige intellectuele eigendomsrechten, waaronder auteursrechten en/of naburige rechten, zou kunnen doen gelden, draagt de bezoeker - thans bij voorbaat - alle (huidige en toekomstige) wereldwijde, onbeperkte (intellectuele eigendoms) rechten geheel, onherroepelijk en onvoorwaardelijk over aan de Omroepvereniging VARA. De Omroepvereniging VARA is onbeperkt gerechtigd om de opnamen, geheel en/of gedeeltelijk, openbaar te (doen) maken, te (doen) verveelvoudigen, beschikbaar te (doen) stellen aan het publiek of anderszins te exploiteren in de meest ruime zin van het woord op elke wijze heden of in de toekomst ook bekend. Dit betekent onder meer, maar niet uitsluitend, dat Omroepvereniging VARA het recht heeft om de opnamen (herhaald) uit te (doen) zenden via televisie, te gebruiken op dvd's, internet of anderszins te exploiteren. Toegang kinderen onder toezicht van een volwassene. Het is niet toegestaan om tijdens de concerten van Kinderen voor Kinderen foto's en/ of filmopnames te maken.
II. Evenementen, opnames en voorstelling van Kinderen voor Kinderen zijn alleen toegankelijk voor volwassenen die een of meerdere kinderen c.q. minder validen begeleiden en/of tot de familie-of vriendenkring van een van de Koorkinderen behoren en/of werken bij BNN-VARA. Bezoekers zijn verplicht de door of vanwege de VARA gegeven aanwijzingen en instructies strikt op te volgen. Indien een bezoeker dergelijke aanwijzingen en instructies niet opvolgt, dan wel indien naar het oordeel van de VARA de bezoeker op enigerlei wijze in strijd komt met de bij Kinderen voor Kinderen behorende normen en waarden, omgangsvormen, goede zeden, dan wel regels van fatsoen, heeft de VARA het recht de bezoeker per omgaande de verdere toegang te ontzeggen, zonder dat de bezoeker enig recht op vergoeding van het toegangsbewijs heeft. Heeft u vragen over deze bepaling, neemt u dan telefonisch contact op met de Publieks- en Ledenservice van de VARA, telefoonnummer 0900-0123.

Meer over:

#video
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang het laatste nieuws over het Koor, nieuwe data voor kaartverkoop, de audities, exclusieve winacties en previews!