Dit is onze archiefsite. Ga naar kinderenvoorkinderen.nl voor de nieuwste informatie.

HELP MEE en laat...

10-05-2015
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
20120625_mybookbuddy_01.jpg
Na de zomervakantie wil Kinderen voor Kinderen zoveel mogelijk geld inzamelen voor My Book Buddy. En jij kan mee doen! Bedenk met je klas een leuke actie om geld in te zamelen: alles mag, elke euro is welkom. Houd met een aantal kinderen een zangwedstrijd, ga langs de deur en zing liedjes of organiseer zelf een boekenmarkt op school!  Stuur je idee in en breng zo ook andere scholen en kinderen op ideeën. De klas met het leukste idee krijgt vrijkaarten voor Kinderen voor Kinderen Live in Concert!

Hallo Wereld: thema Kinderboekenweek én cd-single
Het thema van de aanstaande Kinderboekenweek is Hallo Wereld. Producer Tjeerd Oosterhuis en Kinderboekenschrijver Sjoerd Kuyper (van o.a. ‘Robin en Het zakmes’) hebben de single Hallo Wereld geschreven voor het Kinderen voor Kinderen Koor. Het is ook de titel van de nieuwste 33e cd van Kinderen voor Kinderen die 28 september in de winkel ligt. De clip van Hallo Wereld is hier al te bekijken! TV-uitzendingen en  Kinderen voor Kinderen Live in Concert
Kinderen voor Kinderen zendt vanaf oktober 4 programma’s  uit (13, 20, 27 oktober en 3 november) over deze actie. De finale van Kinderen voor Kinderen in Actie vindt plaats in de Heineken Music Hall met Kinderen voor Kinderen Live in Concert op 24 oktober (tv-uitzending op 10 november) met optredens van het Kinderen voor Kinderen Koor en bekende artiesten. De school met de leukste inzamelactie mag ook komen!

Een juf- en meester-battle
Zes juffen en/of meesters gaan in de tv-uitzendingen met elkaar ‘battlen’: wie kan het beste zingen? Een deskundige jury kiest een winnaar die mag optreden tijden Kinderen voor Kinderen Live in Concert! Geef jouw juf of meester op.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang het laatste nieuws over het Koor, nieuwe data voor kaartverkoop, de audities, exclusieve winacties en previews!