Dit is onze archiefsite. Ga naar kinderenvoorkinderen.nl voor de nieuwste informatie.

En de winnaar van de dansworkshop is...

10-05-2015
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
feest_yt_scr_vierkant.jpg
Afgelopen weken hebben wij ontzettend leuke Feest!- filmpjes ontvangen van scholen die de strijd aangingen voor een dansworkshop van Lucia Marthas, dé choreograaf van het Kinderen voor Kinderen Koor! Wij hebben ontzettend genoten van jullie prachtige filmpjes van Feest! Verschillende basisscholen hebben hun eigen versie van het nummer ingezonden en heel erg hun best gedaan. Eigenlijk zijn jullie voor ons allemaal winnaars. Toch kan er natuurlijk maar één school de beste zijn... En de winnaar is...
Basisschool de Arcade uit Leiden is uitgeroepen tot dé winnaar van deze prijsvraag! Gefeliciteerd! Jullie hebben met het prachtige filmpje de dansworkshop van Kinderen voor Kinderen choreografe Lucia Marthas gewonnen.  Iedereen bedankt!
Wij willen alle scholen bedanken voor het meedoen met de prijsvraag en voor het inzenden van de feestelijke filmpjes. Alle scholen krijgen binnenkort via de post een muzikaal presentje opgestuurd. Blijf vooral met elkaar zingen en dansen op de hits van Kinderen voor Kinderen en volg ons op de website! Hieronder zie je de winnende video en een aantal andere hele leuke inzendingen (in willekeurige volgorde).
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang het laatste nieuws over het Koor, nieuwe data voor kaartverkoop, de audities, exclusieve winacties en previews!