Dit is onze archiefsite. Ga naar kinderenvoorkinderen.nl voor de nieuwste informatie.

Download de gratis Hupsakee-game

14-04-2016
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
118 keer bekeken
  •  
vierkantsitehupsakee
Nieuwe liedjes in SpringSprong!
Download nu gratis de nieuwe versie van SpringSprong , met onze nieuwe hit voor de Koningsspelen  Hupsakee! Als je de app al op je telefoon hebt, kun je de update installeren .
Het doel van SpringSprong is zo goed mogelijk in de maat springen én de juiste draai maken. Leuk om tegen de vrienden te spelen en goed voor je conditie!
De game is nu nog leuker: je kunt iets makkelijker het volgende level halen en de highscores zijn vernieuwd. Log in op het Game Centre en speel SpringSprong tegen je vrienden!
Heb je een vraag of een tip? Stuur ons een mailtje !
Wat is SpringSprong?
SpringSprong is een gratis app van Kinderen voor Kinderen voor iPhone en iPad. Het is een game waarbij je kan springen op liedjes van Kinderen voor Kinderen. De bedoeling is om zo goed mogelijk in de maat te springen zodat je zoveel mogelijk punten haalt. Deze score kun je vergelijken met die van je vrienden.
Hoe kom ik aan de app?
Je kunt SpringSprong downloaden in de iTunes App store via deze link . Of ga op je iPhone of iPad naar de App Store (het blauwe icoontje) en zoek op 'SpringSprong'.
Wat kost SpringSprong?
Niks! Het is een gratis app.
Hoe werkt SpringSprong?
In de app zelf zit een uitleg en een filmpje waarin precies wordt verteld wat de bedoeling is. In het kort: spring zo goed mogelijk op de maat en haal zoveel mogelijk punten. Kijk goed naar de pijltjes die naar beneden komen om te zien hoe en wanneer je moet springen (bijvoorbeeld: een kwart-draai, een halve-draai of zelfs een hele draai).
Ik zie maar één liedje, klopt dat?
Nee, er zitten nu vier liedjes in SpringSprong. Zie je alleen Klaar voor de Start? Download dan snel de update in de App Store. Als je kiest voor Nieuw Spel, krijg je de keuze uit vier liedjes. Later komen er misschien nog meer nummers bij!
Hoe kan ik samen of tegen mijn vrienden spelen?
Dat kan door in te loggen in het Game Centre van Apple. In de app vind je een knop die naar het Game Centre linkt. Als je inlogt zie je bij de highscores de gemiddelde score van je vrienden. In het Centre zelf kun je alle scores van je vrienden zien en vergelijken met je eigen score!
Ik heb de app gedownload maar hij doet het niet. Wat nu?
Dat kan door verschillende oorzaken komen. Het is helaas lastig voor ons te zien wat er is misgegaan. Opnieuw downloaden uit de App Store helpt meestal, dus probeer dat eerst. Het is ook belangrijk om je geluid aan te zetten en je oordopjes uit je telefoon of tablet te halen. Op oudere iPhones werkt SpringSprong helaas niet (goed).
Ik heb geen iPhone, kan ik de game ook op een ander soort telefoon spelen?
Wegens technische beperkingen is SpringSprong helaas alleen beschikbaar voor iPhone, iPod Touch en iPad. 
Ik spring me rot, maar krijg steeds meldingen dat ik het verkeerd doe. Hoe kan dat?
Probeer precies op de beat te landen. Dus spring vlak voordat het pijltje in de onderste balk komt, en zorg dat je de grond raakt op de maat. Spring hoog genoeg, spring duidelijk naar rechts en naar links. En: blijf oefenen!
Waar moet ik verder op letten?
Zorg voor genoeg ruimte om te springen en hou je telefoon goed vast. Kijk uit voor de mensen om je heen, val niet en neem af en toe pauze. Springen maar!
Mijn vraag staat er niet bij!
Stuur ons een berichtje via de Contact-pagina .
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang het laatste nieuws over het Koor, nieuwe data voor kaartverkoop, de audities, exclusieve winacties en previews!