Dit is onze archiefsite. Ga naar kinderenvoorkinderen.nl voor de nieuwste informatie.

De leukste Karaoke-video's van deze week

10-05-2015
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
bestof-vierkant.jpg
Er is dit weekend weer flink gezongen in onze nieuwe Karaoke, op de site en in de gratis app! De leukste drie inzendingen vind je hieronder. Zelf laten horen wat je kunt? Lees hier alles over de Karaoke. Let op: vraag altijd eerst aan je ouders/verzorgers/leerkracht of je een video mag insturen. Moon De ballad Moet ik dan altijd een winnaar zijn? , op cd 34 mooi gezongen door Brechtje, is heel populair in de Karaoke. Ook Moon van 14 laat horen dat ze dit liedje prachtig kan zingen. Helaas is ze te oud voor het Koor, anders zouden we Moon meteen vragen!
>> Bekijk de video van Moon... Rosa, Mare & Jelmer Rosa, Mara en Jelmer laten zien dat Kinderen voor Kinderen leuk is voor jong én oud, want ze zingen Klaar voor de Start samen met hun vader! Kent jouw vader (of moeder, juf, of meester) onze liedjes ook zo goed? Vraag of ze meedoen!
>> Bekijk de video van Rosa, Mara en Jelmer... Ritchel En als je soms denkt dat zingen niks voor jongens is, heb je het mis! Er hebben al heel veel jongens meegedaan met de Karaoke en ook Ritchel van 10 laat zien dat zingen leuk is voor iedereen. Nóg leuker zouden we het vinden als je ook nog het dansje van Bewegen is gezond erbij zou doen!
>> Bekijk de video van Ritchel Volgende week weer een top 3, dus laat van je horen in onze Karaoke!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang het laatste nieuws over het Koor, nieuwe data voor kaartverkoop, de audities, exclusieve winacties en previews!