Dit is onze archiefsite. Ga naar kinderenvoorkinderen.nl voor de nieuwste informatie.

DANSEN VOOR DE KONING! (tv-serie)

  •  
10-10-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
51 keer bekeken
  •  
De tweede aflevering van onze nieuwe tv-serie gemist? Kijk 'm hier terug!
In onze nieuwe tv-serie neemt Lex een kijkje bij de kinderen thuis en volgt ze bij de avonturen met het Koor. Deze week maakt hij de kinderen supervroeg wakker voor de Koningsspelen en volgen we Thomas, Febe en Mimi. Je ziet de nieuwe serie iedere zaterdag om 10.05 uur bij Zapp!

Rubik's Cube

Benieuwd of Thomas écht zo snel een rubix cube kan oplossen? Check hier de video!

Brusjes

Febe vertelt dat ze een liedje wil schrijven over brusjes. Over wát?! Brusjes!
Wat is een brus?
Het woord brus komt van de woorden broer en zus. Als brus maak je deel uit van een gezin waarbij het er thuis net even wat anders aan toe gaat. Dit kan zijn omdat je broer of zus meer aandacht en zorg nodig heeft dan jou. Omdat je broer of zus een chronische ziekte, beperking, psychisch probleem of verslaving heeft. Soms moet je als brus ook een handje mee helpen thuis of juist geduldig zijn.
De dingen kunnen bij jou thuis soms net even wat anders gaan dan bij een vriend of vriendin. Dat kan best meevallen, maar soms ook niet! Op zoek naar hulp, verhalen van andere brusjes of informatie? Bekijk dan deze website even.  Lijkt het jou leuk als Febe een liedje voor Kinderen voor Kinderen over brusjes schrijft? Laat het ons weten op Instagram!

Meer over:

#video
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang het laatste nieuws over het Koor, nieuwe data voor kaartverkoop, de audities, exclusieve winacties en previews!