Dit is onze archiefsite. Ga naar kinderenvoorkinderen.nl voor de nieuwste informatie.

Videoverslag van de Doemiddag

10-05-2015
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
yt-scrvierkantish.jpg
Kinderen voor Kinderen Doe-middag Feest! met een optreden van het Kinderen voor Kinderen Koor!
De Doemiddagen zijn voorbij! We waren dit jaar in Hilversum, Arnhem, Alphen aan den Rijn en Assen. Volgend jaar komt de Doe-middag weer terug, in theaters door het hele land. Mis het niet en hou onze site in de gaten!

Video-verslag doemiddagen

Als je lekker wilt meezingen en –swingen met de hits van Kinderen voor Kinderen is deze Doe-middag écht iets voor jou, je vrienden en je hele familie. Samen met een coach volg je een route vol zang en dans, decors schilderen en muziek maken. Je kunt workshops volgen om net zo te leren zingen en dansen als de kids van het bekendste kinderkoor van Nederland. 
Ook krijg je een spetterend optreden te zien van het Koor, geregisseerd door Lucia Marthas Institute for Performing Arts. Misschien mag jij ook wel meedoen in deze show! Het thema van deze middag is Feest! , net als de titel van de 35e cd van Kinderen voor Kinderen.
Tijd : 13.30 - 16.00 uur
Prijs : € 19,00 voor kinderen en volwassenen
Leeftijd : 6-12 jaar
Kinderen zonder volwassen begeleiding mogen niet naar binnen, volwassenen zonder kinderen ook niet. De ouders/begeleiders mogen ook meedoen aan de workshops en moeten dus ook een kaartje kopen. De Doemiddagen zijn geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang het laatste nieuws over het Koor, nieuwe data voor kaartverkoop, de audities, exclusieve winacties en previews!