Dit is onze archiefsite. Ga naar kinderenvoorkinderen.nl voor de nieuwste informatie.

De audities zijn voorbij!

06-10-2015
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
1569 keer bekeken
  •  
16195378_1240823182692216_4392271306987484235_n
De audities voor Koor 38 zijn voorbij en je kan je niet meer aanmelden. In oktober gaan we weer op zoek naar nieuw talent.
Was jij een van de 2000 kinderen die auditie heeft gedaan op 15 januari? Op onze Facebook vind je alle groepsfoto's die we hebben gemaakt. En heb je dit leuke verslag van het Jeugdjournaal al gezien?
Binnenkort maken we op de site bekend wie er in het nieuwe Koor zitten en zie je de audities in een vlog.
Iedereen bedankt voor het meedoen! 
---
De audities zijn gesloten
We hebben ruim 2000 aanmeldingen binnen en daarom sluiten we de aanmelding voor de audities. Heb jij je aangemeld? Lees onderstaande info goed door!
Aangemeld, en nu?
Als je je voor 18 november hebt aangemeld via het formulier, zijn je gegevens bij ons binnen en mag je auditie komen doen op 15 januari 2017 in Hilversum. Je krijgt niet direct een bevestigingsmail. We streven er naar om iedereen voor 1 december een mail met de eerste info te sturen. De exacte tijden en groepsindeling volgen voor het nieuwe jaar. Heb je op 9 januari nog geen bericht gehad? Stuur ons dan even  een mailtje .
Afmelden?
Ben je toch verhinderd? Laat het ons weten! Dan kunnen we iemand van onze reservelijst alsnog uitnodigen.
Auditie doen mag als je in Nederland woont, 7 jaar of ouder bent en nog niet in groep 8 zit. Als je op 15 januari 2017 nog géén 7 bent of als je al wel in groep 8 zit, heeft het dus géén zin om naar de auditie te komen.
Voorbereiden
Hou  zondag 15 januari 2017  alvast de  hele  dag vrij. Zorg dat je de  liedjes Dierenvriend en Voor altijd jong! kent, en Hupsakee! hebt geluisterd. Welke stukjes je uit die liedjes moet oefenen, hoor je van ons in via de mail. Oefenen voor de auditie kan  via onze website  en in de gratis Karaoke-app. Bekijk ook de vlogs hieronder, over de audities van vorig jaar voor een indruk.
De auditie
Op de auditiedag zing en dans je samen met andere auditanten voor de jury. Tijdens de auditiedag op zondag 15 januari mag je maximaal 1 begeleider meenemen (een volwassene). De nadruk ligt bij de eerste auditieronde op zang. Je hoeft  geen  dans in te studeren. Je kunt die zondag niet later binnenkomen of eerder weg. De exacte tijden en het adres hoor je in de informatiemail. Je hoort op de dag zelf of je door bent naar de tweede ronde op  zaterdag 21 januari 2017 . Na de tweede ronde kiest de jury 10-15 kinderen voor het nieuwe Koor.
Strenge selectie
Zingen en dansen bij Kinderen voor Kinderen is heel leuk maar ook zeer intensief. Het Koor repeteert  iedere zondag in Amsterdam  en soms extra voor belangrijke optredens. We treden circa 15 keer per jaar op door het hele land. Kinderen voor Kinderen is daarom niet te combineren met een sport op hoog niveau of deelname aan andere professionele muziek/dans/theater-producties. 
We hebben dit jaar ruim 2000 aanmeldingen gekregen. Alleen de allerbeste 10-15 kinderen worden uiteindelijk geselecteerd voor het Kinderen voor Kinderen Koor. Iedereen krijgt een kans en we proberen er een leuke dag van te maken, maar bereid je (kind) voor op een mogelijke teleurstelling. Wij zoeken enkel toptalenten!
Naast zang en dans let de jury ook op de samenstelling van de groep (uitstraling, leeftijd en verhouding jongens-meisjes).
Vragen? Lees alle info hierboven goed door of stuur ons een e-mail . We krijgen veel mailtjes en kunnen niet altijd direct antwoorden.

Vlog

Zo waren de audities vorig jaar:

Tips voor je auditie

Het Koor geeft je nog wat tips voor je auditie:
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang het laatste nieuws over het Koor, nieuwe data voor kaartverkoop, de audities, exclusieve winacties en previews!