Dit is onze archiefsite. Ga naar kinderenvoorkinderen.nl voor de nieuwste informatie.

35 jaar - nog altijd nummer 1!

10-05-2015
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
kvk35jaarscr.jpg
Het is je vast niet ontgaan... Kinderen voor Kinderen bestaat dit jaar 35 jaar en dat gaan we vieren!
Cd met grootste hits op 1 in de album-hitlijst!
Nu in de winkels en te bestellen in de VARA Shop : een nieuwe verzamel-cd met de állergrootste hits van de afgelopen 35 jaar. Op cd staat ook een nieuw liedje:  Doe de Kanga  - het themalied van de Koningspelen dit jaar. Natuurlijk komt er in september ook weer een cd met nieuwe liedjes!
Musical en Carré
Behalve een musical met Kinderen voor Kinderen-liedjes, komt er natuurlijk in het najaar weer onze eigen show. Dit jaar staan wij in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam! Er zijn vier concerten: op zaterdag 11 oktober om 15.00 uur en om 19.00 uur en op zondag 12 oktober om 11.00 uur en om 16.00 uur.
Het wordt een groot Feest! waarbij alle nieuwe liedjes van de nieuwe 35 cd worden gezongen. Met onder andere de hit ‘Doe de Kanga’ en de titelsong ‘Feest’: het themalied voor de Kinderboekenweek 2014. Een show vol zang en dans en leuke gastoptredens waarbij je lekker kunt mee-zingen en –swingen! De kaartverkoop begint op 24 mei. Voor VARA-leden is er een leuk cadeautje.
Op tv bij Zapp
En ook op televisie kun je dit jaar niet om Kinderen voor Kinderen heen: in maart en april zie je bij Zapp het nieuwe programma Kinderen voor Kinderen bij Zapp . Daarin nemen we een kijkje in de wereld áchter de onze liedjes.
Doemiddagen
Ook in maart en april: de Kinderen voor Kinderen Doemiddagen, in theaters door het hele land. Een actieve dag voor kinderen vol muzikale en sportieve workshop. Bekijk hier de data en informatie over kaartverkoop.
In de pers
- SBS Show
- NOS Journaal
- NOS Jeugdjournaal
- RTL Nieuws (met leuke quiz!)
- Telegraaf
- AD
- Nu.nl
- Metro
- Trouw Bekijk hier een prachtig filmpje over geschiedenis van Kinderen voor Kinderen!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang het laatste nieuws over het Koor, nieuwe data voor kaartverkoop, de audities, exclusieve winacties en previews!