Sophie & Jeroen is de talkshow van BNNVARA, om en om gepresenteerd door Sophie Hilbrand en Jeroen Pauw.

Woensdagavond bij Sophie & Jeroen

20-03-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1308 keer bekeken
  •  
ISABELLEOMSLAG

Vanavond is Isabelle Kafando de rechterhand van Sophie!

isabelle

Wat is nu precies een programkabinet? Hoe is de chemie tussen de vier formerende partijen, en waarom wordt Wilders geen premier? Oud-spindoctors Raymond Mens en Julia Wouters keken vandaag voor ons naar het formatiedebat.

formatiedebat

Onno Blom is te gast over zijn literaire held Hugo Claus. Over de beroemde Vlaamse schrijver verscheen een vuistdikke biografie ‘De levens van Claus’. Blom legt uit waarom Claus nog steeds het lezen waard is.

onnoblom.artikel

Diederik Ebbinge bedacht, schreef en regisseerde de serie 'Koningshuis The Musical', waarin we de cast en crew volgen van een fictieve en weinig succesvolle musical over ons koningspaar. Hij maakte daarvoor gebruik van het genre van de mockumentary, dat we kennen van klassiekers als ‘This is spinal tap’, ‘The Office’ en ‘30 minuten’ van Arjan Ederveen.

KONINGSHUISDEF

Paskal Jakobsen ontroerde de 538-luisteraar met zijn live versie van ‘Liefde van Later’. Nu brengt hij die song officieel uit. Vanavond speelt hij de Jacques Brel-cover live met strijkers.

Paskal
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.