Sophie & Jeroen is de talkshow van BNNVARA, om en om gepresenteerd door Sophie Hilbrand en Jeroen Pauw.

Vrijdagavond bij Sophie & Jeroen

29-03-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
5745 keer bekeken
  •  
HELEENWEBCHECK

Heleen van Royen zit vanavond aan de rechterhand van Jeroen!

HELEENCHECK

De komst van kwetsbare mensen naar achterstandswijken moet worden afgeremd: ‘Problemen stapelen zich op’. Twaalf directeuren van het Nationaal Programma Leefbaarheid en Veiligheid willen dat werklozen en asielzoekers in betere buurten worden gehuisvest. Aan tafel NPLV-directeuren Ron Meyer en Marco Pastors.

ACHTERSTANDSWIJKEN

Queen B is back! Haar nieuwe country-album ‘Cowboy Carter’ leidde al voor verschijning tot een hoop commotie. Waar haar fans massaal cowboylaarzen inslaan, zijn de doorgewinterde countryliefhebbers in de VS minder blij met Beyoncé’s zegetocht in 'hun' genre. We bespreken het met countryliefhebber Peter Kwint, Beyoncé-fan en muziekkenner Veronica van Hoogdalem en Amerikadeskundige Laila Frank.

beyoncecheckiecheckcheck

Onno Blom schuift regelmatig aan over zijn literaire helden. Morgen zou één van hen, Gerrit Komrij, 80 jaar zijn geworden. De literaire duizendpoot was misschien wel de productiefste schrijver van Nederland, maar bij het grote publiek werd hij vooral bekend door zijn snoeiharde tv-recensies.

GERRIT KOMRIJ
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.