Sophie & Jeroen is de talkshow van BNNVARA, om en om gepresenteerd door Sophie Hilbrand en Jeroen Pauw.

Maandagavond met Sophie & Jeroen

12-02-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
5053 keer bekeken
  •  
SlinterRechterhand_Web

Vanavond zit Splinter Chabot aan Sophies rechterhand!

SplinterChabot_Rechterhand

Oxfam Novib spande een rechtszaak aan tegen de Nederlandse staat om de leveringen van F-35-onderdelen naar Israël te beëindigen, en vandaag stelt het gerechtshof in Den Haag hen in het gelijk. Directeur Michiel Servaes schuift aan.

MichielServaesF35

Zo’n 1,5 miljoen mensen zitten vast in Rafah, waar een Israëlisch grondoffensief aanstaande is en vannacht opnieuw luchtaanvallen zijn uitgevoerd. Salwa van der Gaag maakt zich grote zorgen en probeert haar vader en familie daar weg te krijgen.

SalwaVanDerGaag

De Superbowl vond vannacht plaats, hét sportspektakel van Amerika. Maar ondanks de sterrenteams en de halftime show van popster Usher op het veld ging de aandacht naar een artiest op de tribune: Taylor Swift. ESPN-presentator Sanne van Dongen schuift aan.

SANNE 1202

De PVV, VVD, BBB en NSC zouden er toch uit moeten kúnnen komen, volgens het eindverslag van intussen oud-informateur Ronald Plasterk. Hij presenteerde vandaag zijn verslag, dat de voortgang van de formatie evalueert. We nemen het onder de loep met Tom-Jan Meeus.

TomJanMeeus

De wereldberoemde klassieker 'Who's Afraid of Virginia Woolf?' is weer te bewonderen in de Nederlandse theaters. Sanne Wallis de Vries en Bas Hoeflaak spelen dé ultieme vrouwen- en mannenrol: Martha en George, een gedesillusioneerd echtpaar dat schaamteloos ruziënd hun bezoek in een dramatische avond meesleurt.

SanneWallisBasHoeflaak

Vanavond om 19:00 op NPO1!

Delen: