Sophie & Jeroen is de talkshow van BNNVARA, om en om gepresenteerd door Sophie Hilbrand en Jeroen Pauw.

Maandagavond bij Sophie & Jeroen

01-04-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
922 keer bekeken
  •  
wensite maandag

Vanavond zit Quinty Misiedjan aan de zijde van Jeroen!  

quinty misiedjan rechterhand

Over ruim twee maanden mogen we ons weer naar de stembus begeven! Terwijl de Haagse politiek nog druk aan het formeren is, verschuiven wij de blik ook al naar Brussel. Waarom horen we nog zo weinig over de Europese verkiezingen? We bespreken het met Stefan de Vries en Kysia Hekster.  

europa 0104

Nergens anders op radio of tv laten ze de luisteraars en kijkers op zo’n mooie manier kennismaken met de Nederlandse natuur als bij Vroege Vogels. En nu is er ook een YouTubeserie: ‘Maar Natuurlijk’. Wat doen flamingo’s in Nederland? Waarom zijn meeuwen zo dol op patat? Televisie-talent Raïsha Zeegelaar zoekt het voor je uit! Vanavond schuiven Raïsha en Vroege Vogels-presentator Menno Bentveld aan. 

VROEGE VOGELS

Mathieu van der Poel maakte dit weekend alle verwachtingen waar: in een heroïsche rit won hij gisteren voor de derde keer de Ronde van Vlaanderen! Genieten geblazen voor de Vlaamse motorverslaggever Renaat Schotte, wielerjournalist Marijn de Vries en oud-wielrenner Thomas Dekker.  

ronde van vlaanderen
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.