Sophie & Jeroen is de talkshow van BNNVARA, om en om gepresenteerd door Sophie Hilbrand en Jeroen Pauw.

Maandagavond bij Sophie & Jeroen

25-03-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
2147 keer bekeken
  •  
omslag 25 maart

Vanavond zit Nynke de Jong aan de zijde van Jeroen!

nynke de jong 25 maart

De VN-Veiligheidsraad heeft zojuist opgeroepen tot een onmiddellijk staakt-het-vuren en de vrijlating van gijzelaars in Gaza. Het is voor het eerst dat de raad deze oproep doet. Van de 15 leden van de raad onthielden enkel de Verenigde Staten zich van stemming. Voorheen stemden de VS altijd tegen deze resolutie. Amerika-verslaggever Tom van ‘t Einde schuift aan.

TOM 2503

Vrijdagavond openden vier mannen het vuur in de Crocus City Hall ten noordwesten van Moskou. Bij de aanslag zijn zeker 137 doden gevallen. De vier vermoedelijke daders verschenen vandaag gehavend in de rechtszaal. Ondanks dat de aanslag werd opgeëist door terreurorganisatie IS, zaait het Kremlin twijfel over de verantwoordelijkheid. Waarom? We bespreken het met Derk Sauer.

derk 2503

In Silicon Valley zijn er weinig mensen die de naam Renate Nyborg niet kennen. De Noors-Nederlandse is de ex-CEO van Tinder en founder van Meeno. Maar na tien maanden vertrok Nyborg alweer: datingapps zijn volgens haar ten dode opgeschreven. Vanavond schuift ze aan bij Jeroen.

renate def

Cupcakes voor paarden, wedstrijdknotjes en glitterhoeven.Duizenden paardenmeisjes zijn al tien jaar fanvan het populaire YouTubekanaalPaardenpraatTV van Britt Dekker, Esra de Ruiter en Benthe-Sophie Broeren. Vanavond schuiven de dames aan om hun jubileum te vieren!

paardenpraattv 25 maart

Gloednieuwe muziek van Eefje de Visser! Vanavond treedt ze op met haar single ‘Vlammen’.

eefje de visser 25 maart

Om 19:00 op NPO 1!

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.