Sophie & Jeroen is de talkshow van BNNVARA, om en om gepresenteerd door Sophie Hilbrand en Jeroen Pauw.

Maandagavond bij Khalid & Sophie

18-12-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
2912 keer bekeken
  •  
banner 18-12

Vanavond zit Soundos El Ahmadi aan Khalids zijde!

soundos

Het aantal ontploffingen bij aanslagen op huizen en bedrijven is dit jaar verdubbeld. Vaak raken ook onschuldige burgers gedupeerd. In Rotterdam gaan de burgemeesters de krachten bundelen om het geweld te stoppen. We bespreken het met de initiatiefnemer burgemeester Bert Wijbenga van Vlaardingen en NRC misdaadverslaggever Jan Meeus.

explosies

Judeska gaat naar Bangkok voor een potje Kong Fu Fighting! Bon Bini: Bangkok Nights is de vijfde film van Jandino Asporaat met Judeska in de hoofdrol. Met vier Gouden Kalveren en meer dan twee miljoen mensen waren de vorige delen een groot succes. Vanavond schuift Jandino aan.

jandino

Ze won als eerste transvrouw de Miss Nederland-verkiezing en heeft nu een eigen documentaire. In ‘De Mooiste Vrouw van Nederland’ wordt Rikkie Kollé gevolgd op de weg naar de Miss Universe-verkiezing 2023. Vanavond bespreekt zij dit avontuur met Khalid.

rikkie kolle

Als je denkt aan december denk je natuurlijk aan een kerstboom, gluhwijn en... De start van De Slimste Mens! Vanaf vanavond kan Nederland weer massaal meespelen met de populaire tv-quiz. Aan het recept verandert weinig: drie kandidaten die het tegen elkaar opnemen onder leiding van Philips Freriks en Maarten van Rossem.

de slimste mens
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.