Sophie & Jeroen is de talkshow van BNNVARA, om en om gepresenteerd door Sophie Hilbrand en Jeroen Pauw.

Donderdagavond bij Sophie & Jeroen

28-03-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1347 keer bekeken
  •  
thumb 2803

Vanavond zit Jörgen Raymann aan Sophies rechterhand!

jorgen 2803

Wat begon als een normaal debat in de Tweede Kamer ontaardde in bedreigingen vanuit FvD-leider Thierry Baudet richting Jesse Klaver van GroenLinks-PvdA. De bedreigingen werden geuit toen Baudet werd bevraagd over Russische inmenging. Jesse Klaver blikt met ons terug en bespreekt met journalist bij De Groene Amsterdammer Coen van de Ven de banden tussen Rusland en Nederlandse politici.

baudet 2 (1)

Eddy van Wessel legde als oorlogsfotograaf al de ellende van veel conflictgebieden vast, maar in Oekraïne werd hij nu zelf ook gevolgd. Terwijl de filmcamera van Joost van der Valk draaide langs de frontlinies, ontstond de bekroonde documentaire 'Eddy's oorlog'. Vanavond schuiven beiden aan.

eddy 2803

Het Paasweekend is begonnen en dat kan naast eieren zoeken maar één ding betekenen: de Matthäus-Passion! Duizenden mensen laten zich meevoeren in het lijdensverhaal van Jezus Christus door het muzikale Passieverhaal van Johann Sebastian Bach. Aan tafel vanavond Kees van der Spek en Jet Berkhout, die elk jaar weer uitkijken naar het klassieke werk.

passion 2803

Leden van het Dutch Baroque Orchestra sluiten de avond muzikaal af met de beroemde aria 'Erbarme dich'.

orchestra 2803

Vanavond om 19:00 op NPO1!

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.