Sophie & Jeroen is de talkshow van BNNVARA, om en om gepresenteerd door Sophie Hilbrand en Jeroen Pauw.

Donderdagavond bij Sophie & Jeroen

21-03-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1224 keer bekeken
  •  
thumbjipwebsite

Vanavond zit Jip van den Toorn aan Jeroens Rechterhand!

Jiprechterhanddef

De voedselsituatie in Gaza wordt met de dag nijpender, wordt een massale hongersdood nog afgewend? We bespreken het met Oxfam Novib directeur Michiel Servaes en Rode Kruis-fysiotherapeut Guido Versloot die net terug is uit Gaza.

GUIDOENMICHIEL

Na weer een enerverende politieke week is het nu aan de nieuwe informateurs Dijkgraaf en Van Zwol om een rechts kabinet mogelijk te maken. Hoe ze dat gaan doen bespreken we met de presentatoren van de populaire YouTube-serie Rondje Binnenhof Marleen de Rooy, Xander van der Wulp en Gerri Eickhof

RONDJEBINNENHOG

Na een val op de 1500 meter en een diskwalificatie op de 500 meter moest het voor Suzanne Schulting afgelopen WK shorttrack gebeuren op de 1000 meter. Met een gouden medaille in zicht, brak ze in de chaotische finale haar enkel. Vanavond schuift ze aan om terug te blikken op deze hectische week.

schultingartikel

Later dit jaar verschijnt het nieuwe album van Racoon. Vanavond geven ze ons een voorproefje met hun gloednieuwe single ‘It’s You Or Me’!

RACOON

Vanavond om 19:00 op NPO1!

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.