Sophie & Jeroen is de talkshow van BNNVARA, om en om gepresenteerd door Sophie Hilbrand en Jeroen Pauw.

Dinsdagavond bij Sophie & Jeroen

02-04-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
6671 keer bekeken
  •  
suseeeee thumb

Vanavond zit Suse van Kleef aan de zijde van Jeroen!

suseeeee

Minister Hugo de Jonge heeft laten weten aan de Tweede Kamer dat er niet wordt ingegaan op namen die mogelijk worden genoemd in de zaak van de Russische desinformatiecampagne die is blootgelegd door Tsjechië. De Kamer wil graag opheldering van de mogelijke Russische inmenging in de Nederlandse politiek, en gaat hier vandaag nog over in debat. Politiek redacteur Joost Bekendam schuift aan.

bekendam 0204

Er lijkt geen einde te komen aan de malaise bij Ajax. Na nog geen 3 weken is de nieuwe algemeen directeur Alex Kroes door de club geschorst. Vermoedens dat Kroes handelde in aandelen met voorkennis vormen de aanleiding. Vanavond schuiven sportjournalist Willem Vissers en Ajax-watchers Kale & Kokkie aan.

kale en kokkie tafel

Nog 116 dagen totdat de Olympische Spelen starten in Parijs! In aanloop schuiven Nederlandse sporters aan van wie we waarschijnlijk nog veel gaan horen. Vandaag zijn dat Martina Wegman, wildwater kanovaarster en zwemmer Renzo Tjon-A-Joe, die voor het eerst uit gaat komen voor Nederland.

spelen 0204

Na de jarenlange achtbaan deed Goldband even een stapje terug uit de spotlights. Maar nu zijn ze terug, met nieuwe muziek én goed nieuws. Vanavond spelen ze een speciale versie van ‘You & Me’.

goldband 0204

Vanavond om 19:00 op NPO 1!

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.