Sophie & Jeroen is de talkshow van BNNVARA, om en om gepresenteerd door Sophie Hilbrand en Jeroen Pauw.

Dinsdagavond bij Sophie & Jeroen

26-03-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1232 keer bekeken
  •  
thumbwebsite26.03

Vanavond zit Suse van Kleef aan Sophies rechterzijde!

suzerechterhand26.03

Trump en Biden hebben er een rivaal bij: Robert F. Kennedy Jr. Deze spraakmakende Amerikaanse politicus stelt zich als onafhankelijke kandidaat verkiesbaar. Wat betekent dit voor de koers van de verkiezingen? Laila Frank schuift aan. 

LAILAGOED

Afgelopen vrijdag vielen gewapende mannen een concertgebouw in Moskou binnen, waarbij 137 mensen omkwamen. De aanslag werd al gauw opgeëist door de terreurgroep ISIS-K. Wat weten we van deze Afghaanse tak van IS? We bespreken het met Sinan Can.  

Sinan-check

Vanavond mag Nederland het weer opnemen in een oefeninterland tegen hun grote rivaal. 50 jaar na de legendarische WK-finale Duitsland-Nederland in 1974, blikken wij terug op dit nationale trauma met voetbaljournalist Youri Mulder.

YOURITHUMB

Het is een van de meest prestigieuze klussen voor cabaretiers: de laatste tv-avond van het jaar uitluiden met de oudejaarsconference. Wie treedt er dit jaar in de voetsporen van grootheden als Wim Kan, Youp van 't Hek en Claudia de Breij? Dat maken wij vanavond bekend in onze uitzending.

OLcheck

Misschien herken je haar stem wel van liedjes van onder andere David Guetta en Sam Feldt. Onze eigen Shannon Rani Hilversum, beter bekend als Rani, treedt vanavond op met haar nieuwe nummer ‘Outside In’.

RANIARTIKEL

Vanavond om 19:00 op NPO 1!

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.