Kassa

Kassa | Uitzending | 25 april 2022

25-04-2022

Wie verhuist, deelt uit! Vegetarische bitterballen in ons geval. Welke is de lekkerste? Het antwoord zie je in Kassa. Maar we hebben meer onderwerpen: de Nationale ombudsman, Reinier van Zutphen, is bij ons in de studio om te praten over de financiële knelpunten waar statushouders mee te maken krijgen.

 

En wist je dat 17 van de 20 professionele voetbalclubs in de Nederlandse Eredivisie gesponsord worden door online gokbedrijven? En dat doen ze niet alleen omdat ze voetbal zo'n leuk spelletje vinden. Maar om jou als voetballiefhebber aan het gokken te krijgen.

 

Ook de Belbus komt in actie. Tyrone is bezorger voor Domino's Pizza in Breda. Om de pizza's zo snel mogelijk te bezorgen rijdt hij op een elektrische fiets. En omdat hij niet alle straten van de stad kent, gebruikt hij zijn telefoon voor navigatie. Alleen, dat komt hem duur te staan.

 

En deze uitzending markeert ook de start van een nieuw tijdperk, want voortaan is Kassa op maandagavond te zien. Kijk voortaan dus iedere maandag om 20.30 naar Kassa op NPO 1!

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar