Sfeerfoto van Kassa
Kassa
Kassa

Kassa zie je live op maandag, om 20.30 uur op NPO1!

Het consumentenplatform van BNNVARA met Vraag & Beantwoord, dossiers en actuele artikelen. Bekijk de Kassa-uitzending online!
Kassa

Kassa | Uitzending | 2 mei 2022

02-05-2022

Vanavond besteden we in Kassa aandacht aan kredietoplichters. Mensen die op zoek zijn naar een lening, krijgen mooie verhalen op de mouw gespeld, maar in werkelijkheid gaan ze behoorlijk het schip in. Hoe werkt deze oplichting precies? En we gaan in op de chaos op Schiphol. Wachtrijen, vertragingen, geannuleerde vluchten. Waar heb je als gedupeerde reiziger recht op?

 

 

Daarnaast staan we stil bij de problemen rond de verduurzaming van woningen. Ingrepen die soms vrij eenvoudig zijn, kunnen behoorlijke vertraging oplopen wegens een gebrek aan geschoold personeel én een gebrek aan materialen. Hoe kan dat?

 

 

Duizenden reizigers raakten de afgelopen dagen gedupeerd door de chaos op Schiphol. Vluchten werden last minute gecanceld. Ondertussen moesten reizigers aansluiten in enorm lange wachtrijen. Welke rechten heb je als gedupeerde? Hoe kan deze chaos ontstaan? En hoe zal het komende de zomer gaan op de luchthaven?

 

 

Sylvia ontdekt dat het rouwboeket op haar moeders kist voor iemand anders is. Wat is hier verkeerd gegaan? De Belbus komt in actie en zoekt het uit.

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties

baron5
baron514 mei 2022 - 5:58

0622359770 gr baron rob x een grote fan x

Pietro1
Pietro13 mei 2022 - 12:34

Opmerking over de uitzending van Kassa, 2 mei jl over zonnepanelen. Ook wij hebben sinds 15 maart zonnepanelen op het dak liggen die niet aangesloten zijn. We hebben bij Liander de aanvraag voor de verzwaring van 1 naar 3 fasen al gedaan op 23 december. Vervolgens hoor je helemaal niets van Liander. Telefonisch contact, e-mail, het lukt (bijna) niet. En nu hoor ik in Kassa dat nu het materiaal het probleem is. En al die maanden hiervoor dan? Het meest vervelende is nog dat je niets hoort van Liander. Nu hoor ik die mevrouw van Liander zeggen dat ze contact gaat opnemen met gedupeerden. Geldt dat dan ook voor ons? We zaten weliswaar niet in de uitzending maar hebben wel hetzelfde probleem.

1 Reactie
Linnie1982
Linnie198211 mei 2022 - 13:21

Hallo pietro1. Ik was doe mevrouw van de uitzending. Die maandag heeft liander wel contact met mij opgenomen...maar tot op heden weer niks gehoord. En probleem nog steeds niet opgelost.

Mytana
Mytana28 mrt. 2022 - 15:23

Crop-nonpaints is waardeloos. reviews hier zijn nep!!! Bedrijf is totaal waardeloos, zou dag na bestelling aankomen. na een week nog steeds niets , heb gebeld, en ze hadden een probleem met de autolak code die moest besteld worden, maar lieten me biets weten, afgezien van een mail, om te zeggen dat het eraan komt, 2 dagen na bestelling,! Op andere sites heeft dit bedrijf helemaal geen uitstekend! Was zelfs op nationale TV vanwege de vele klachten in 2014! Daarna vragen ze me een review van hun set up te geven, alsof ik tijd ga verliezen, hun vragenlijsten te vullen. Trustpilot gaat duidelijk gepaard met vriendjespolitiek, en verwijderd of publiceert negative reacties niet!