Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Kassa | Uitzending | 2 mei 2022

02-05-2022

Vanavond besteden we in Kassa aandacht aan kredietoplichters. Mensen die op zoek zijn naar een lening, krijgen mooie verhalen op de mouw gespeld, maar in werkelijkheid gaan ze behoorlijk het schip in. Hoe werkt deze oplichting precies? En we gaan in op de chaos op Schiphol. Wachtrijen, vertragingen, geannuleerde vluchten. Waar heb je als gedupeerde reiziger recht op?

 

 

Daarnaast staan we stil bij de problemen rond de verduurzaming van woningen. Ingrepen die soms vrij eenvoudig zijn, kunnen behoorlijke vertraging oplopen wegens een gebrek aan geschoold personeel én een gebrek aan materialen. Hoe kan dat?

 

 

Duizenden reizigers raakten de afgelopen dagen gedupeerd door de chaos op Schiphol. Vluchten werden last minute gecanceld. Ondertussen moesten reizigers aansluiten in enorm lange wachtrijen. Welke rechten heb je als gedupeerde? Hoe kan deze chaos ontstaan? En hoe zal het komende de zomer gaan op de luchthaven?

 

 

Sylvia ontdekt dat het rouwboeket op haar moeders kist voor iemand anders is. Wat is hier verkeerd gegaan? De Belbus komt in actie en zoekt het uit.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.