Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Park Sandevoerde in Zandvoort

06-11-2021

De recreanten van Sandevoerde in Zandvoort hebben onlangs gehoord dat de camping verkocht is en dat dit betekent dat ze er af moeten. Hier komen dure beleggingsobjecten, die verhuurd kunnen worden aan toeristen. De camping is vorig jaar voor 20 miljoen euro overgenomen door ontwikkelaar Dutchen Group.

 

De kinderen die met hun ouders al jaren op dit park staan laten het er niet bij zitten en schrijven een brief aan burgemeester David Molenburgh van Zandvoort. Die zegt dat hij helaas niets voor de kinderen kan doen en verwijst naar de nieuwe eigenaar. De nieuwe eigenaar, Jaap-Jan Smit van Dutchen Group, zegt dat een naderend afscheid als gevolg van een herontwikkeling bij Camping Sandevoerde ingewikkeld is. “Zeker voor gasten, kinderen, ouders en grootouders die er al jaren komen.” De ontwikkeling brengt veranderingen waar zij niet om hebben gevraagd. De herontwikkeling van Sandevoerde is mogelijk binnen de daarvoor gestelde juridische en planologische kaders. “De nieuwe chalets die worden gebouwd zullen worden verhuurd aan iedereen die wil genieten van een vakantie in Zandvoort”, aldus Smit.

 

Bekijk de volledige uitzending hier.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.