Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Update: Wooncrisis | Mars Nederland

11-09-2021

Hoge huren, lange wachtlijsten, jongeren die noodgedwongen jarenlang bij hun ouders moeten blijven wonen omdat er geen betaalbare woonruimte is en ouderen die niet door kunnen stromen naar een kleiner huis... En nu het laatste nieuws dat buitenlandse studenten op een camping met hun laptop hun studie moeten beginnen. Al jaren besteedt Kassa aandacht aan de problemen op de woningmarkt.

 

Kassa zoekt mensen die een oplossing voor de wooncrisis hebben maar door bureaucratische regels worden tegengehouden. Wil je een woningruil doen maar verbiedt je woningcorporatie dat of wil je je gezinshuis verlaten omdat je ouder bent maar kun je geen kleinere woning vinden? Of heb je een creatieve oplossing maar doet de gemeente moeilijk? Laat het ons weten!

 

Mail je oplossing of idee naar kassa@bnnvara.nl en vermeld daarbij je naam en telefoonnummer waar je overdag op bereikbaar bent.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.