Sfeerfoto van Kassa
Kassa
Kassa

Elke zaterdag om 19:05 opnpo1

Het consumentenplatform van BNNVARA met Vraag & Beantwoord, dossiers en het laatste nieuws. Bekijk actuele onderwerpen en uitzending gemist online!
Kassa

Tip: Hoeveel eieren mag je per week eten?

5 apr 2021

Leefstijlcoach Jolande van Teeffelen begeleidt de acht Kassa-deelnemers op weg naar een gezondere leefstijl. De komende weken geeft zij diverse tips en antwoorden op veelgestelde vragen. Dit keer: "Hoeveel eieren mag je per week eten?"

Bekijk ook deze tip: Het is nooit te laat om te starten met een gezond eetpatroon.
Bekijk ook deze tip: Hoe verander je je eetpatroon?
Bekijk het dossier met tips en informatieve artikelen over een gezondere leefstijl hier.

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (1)

avatar
marleenvanh9 apr 2021 - 10:22

Vraag je een veganist dan zegt die: beter geen een, vraag je een pluimveehouder die eieren verkoopt dan zegt die wellicht 'minstens 1à2 per dag....' Iemand die allergisch voor eieren is zal ook NUL zeggen. Ik ken iemand die 82 is en al jaren elke dag 1 of 2 eieren eet en echt nog gezond is. Denk dat dit er dus weer een is uit het rijtje...Dat ligt eraan wie JIJ BENT en wat of JIJ wilt. Persoonlijk zou ik ook graag geen eieren eten of alleen van eigen kippen die na de leg nog van een goede oude dag mogen genieten....... Omdat dat helaas in mijn situatie niet kan, houd ik het op 2 Kipster eieren want dat zijn de minst dieronvriendelijke.