Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

WJOMS | Gitte gaat op date met Tamara van Ark

06-03-2021

In onze verkiezingsrubriek 'Wil je op me stemmen?' sturen wij zwevende kiezers op date met één van de lijsttrekkers van de grootste acht partijen. Aan de hand van een zorgvuldige analyse matchen wij de kandidaat aan een voor hem of haar geschikte lijsttrekker, in de hoop dat hij of zij wat minder zwevend de date uit gaat.

In deze WJOMS is Tamara van Ark (46) van de VVD, gekoppeld aan Gitte (34) uit Amsterdam. Gitte is administratief medewerker en tevreden met de welvaart in Nederland, maar vindt dierenwelzijn en milieubeleid erg belangrijk. Daarom twijfelt ze vaak tussen de VVD en de Partij van de Dieren. Ze vindt dat de VVD het prima doet, maar snapt niet waarom de VVD zo vaak tegen stemt in moties voor dierenwelzijn. Tamara van Ark kent ze niet zo goed, dus deze date is voor beide vrouwen even ‘blind’. Lukt het van Ark om Gitte te overtuigen van haar visie op welzijn voor mens en dier? Ze beginnen in ieder geval goed: lekker buiten.

Bekijk hier alle WJOMS-afleveringen.

Blijf op de hoogte van het verkiezingsnieuws via BNNVARA.nl/verkiezingen.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.