Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

WJOMS | Jason gaat op date met Gert-Jan Segers

06-03-2021

In onze verkiezingsrubriek 'Wil je op me stemmen?' sturen wij zwevende kiezers op date met één van de lijsttrekkers van de grootste acht partijen. Aan de hand van een zorgvuldige analyse matchen wij de kandidaat aan een voor hem of haar geschikte lijsttrekker, in de hoop dat hij of zij wat minder zwevend de date uit gaat.

In deze WJOMS is Gert-Jan Segers (51) van de ChristenUnie, gekoppeld aan Jason Buhgwandass (23) uit Diemen. Jason studeert psychologie aan de Erasmus Universiteit, maar weet vooral als geen ander hoe het is om zelf behandeling nodig te hebben. Na een jaar in gesloten jeugdzorg te hebben gezeten, kreeg hij pas drie jaar later de juiste behandeling. Jason weet dat er veel anders moet in de jeugdzorg en vindt niets belangrijker dan dat de politiek kwetsbare kinderen gaat beschermen. Hij vindt Gert-Jan een sympathieke man, maar is nog niet overtuigd dat de ChristenUnie ook waar gaat maken wat in hun programma staat over de jeugdzorg. Wie zal in dit gesprek de vragen stellen en aantekeningen maken?

Bekijk hier alle WJOMS-afleveringen.

Blijf op de hoogte van het verkiezingsnieuws via BNNVARA.nl/verkiezingen.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.