Sfeerfoto van Kassa
Kassa

Kassa

Elke zaterdag om 19:05 opnpo1

Het consumentenplatform van BNNVARA met Vraag & Beantwoord, dossiers en het laatste nieuws. Bekijk actuele onderwerpen en uitzending gemist online!
Kassa

Kassa - 5 december 2020

5 dec 2020

In Kassa besteden we aandacht aan de duurdere aanvullende verzekeringen, terwijl je steeds minder behandelingen voor bijvoorbeeld fysiotherapie vergoed krijgt. Verder hebben we het over de beperkte keuze aan veganistisch eten in ziekenhuizen, is er een motie over oplichtingsfraude spoofing aangenomen en staan we stil bij de pakketbezorgers in deze drukke tijden.

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (4)

avatar
Anoesia5 dec 2020 - 20:31

Ik volg pcrm.org op internet. En the exam room podcast. Met Neal Barnard . Doktoren die zich sterk maken voor wholefooodism in het ziekenhuis, scholen etc.
Heel erg interessant. Kan men hier in Nederland een voorbeeld aan nemen.

avatar
marimbas6 dec 2020 - 6:57

Een heleboel Nederlanders waaronder ouderen die hun hele leven gewerkt hebben en zelfs door hun werk in de problemen geraakt zijn kunnen de aanvullende verzekering niet betalen.
Ik vind het dan ook vreemd dat asielzoekers ook de economische bij aanmelding ziektekosten met aanvullende verzekering krijgen allemaal door de burger betaald

avatar
t.stork8 dec 2020 - 10:35

Ik heb van mijn 23 fysio niet voor de lol Ik ben nu 58. Ik ben volledig aan het werk , Als ik niet om de week fyso krijg dan kan ik mijn vergeten. En ik heb hydrotherapie. En ik zit bij CZ ik heb de duurste verzekering bij verzekering. van 37 naar 32 fyso ik heb vorig jaar 400 euro bij moeten betalen. Ik probeer mijn hoofd boven water te houden. te therapeuten waar ik Hydrotherapie van krijg die zijn klaar met CZ dus nog een probleem. Ik weet niet meer wat ik moet doen.

avatar
vicvrij14 dec 2020 - 12:59

Het is bizar om te zien dat het uitsluitend om spoofing lijkt te gaan, terwijl in eerdere scam zoals Microsoftscams ook al tienduizenden euro's bij vele honderden slachtoffers werden gestolen middels de snelle bank procedures die meer voor fraudeurs dan normale klanten lijken te zijn ontwikkeld. In deze scams werden de betaalopdrachten niet eens door de slachtoffers uitgevoerd maar werden de opdrachten door de criminelen uitgevoerd met gestolen (meegelezen codes) bij uitgelokte betalingen. Die codes konden de criminelen gebruiken om zonder medeweten van het slachtoffer hun daglimieten te verhogen, waardoor net zoals bij spoofing in korte tijd, tienduizenden Euros per klant konden worden buitgemaakt. In tegen stelling tot wat de ING vertegenwoordiger (mevr Wemke-Kalff) stelt in jullie programma werd daarbij geen enkele schade vergoed.