Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Kassa - 24 oktober 2020

24-10-2020

Zaterdag in Kassa gaan we in op de betrouwbaarheid en waarde van reviews. Hoe betrouwbaar zijn reviews die 'op uitnodiging' worden geschreven? Ook vergelijken we verschillende infraroodthermometers. Deze worden ingezet om coronapatiënten te detecteren, maar hoe betrouwbaar zijn ze? Verder blikken we op de prijsverschillen aan de kassa en op het schap in supermarkten.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties

Marquerita
Marquerita30 okt. 2020 - 16:36

Aanbieding bij Snowworld, 4 uur skiën voor 24,50 euro. Een dag van te voren krijg ik een mail, dat in verband met corona regels alle aanmeldingen ongeldig zijn verklaard. De volgende dag kan ik weer aanmelden: de aanbieding is dan 2 uur skiën voor 34,50 euro. Oplichterij? Geef mij ‘n geld maar terug. Ja dat gaat even duren. Schandalig!!!

Leo vB
Leo vB30 okt. 2020 - 10:59

Naar aanleiding van recente uitzendingen over phishing mails en de houding van ING daarbij het volgende. Ik heb ook weer 'ns een phishing mailtje gekregen, zogenaamd van de ING Group, en dat vervolgens doorgestuurd naar ING met de vraag of het van hen afkomstig was. Krijg daar echter geen enkele reactie op. Niks nada. De mail is echter duidelijk niet van ING, want bij afzender staat achter ING Group de naam van de afzender, te weten a.c.devries@freeler.nl. Beetje dom,hè. De gehele mail is als volgt: Uw Mobiel Bankieren zal binnenkort verlopen. Geachte heer/mevrouw , Uw Mijn ING registratie zal binnenkort komen te verlopen, daarom willen wij u erop attenderen om uw Mijn ING Online account bij te werken om permanente schorsing te voorkomen. U kunt uw account bij werken door op de onderstaande knop te klikken die is gelinkt aan uw unieke beveiligde procedure pagina voor het bijwerken van uw Mijn ING Online. Gelieve de stappen van de procedure te voltooien om uw account correct bij te werken. Klik hier om uw Mijn ING bij te werken Alvast bedankt voor de medewerking. Met vriendelijke groet, Annet van der Hoek Directeur Klantenservice

Neenk
Neenk25 okt. 2020 - 9:32

Over de reviews wilde ik even mijn ervaringen vertellen. Ik was twee jaar geleden een bepaalde winkel niet bepaald klantvriendelijk behandeld. Ik had hier over een google review geplaatst met een negatieve mening. Enkele uren later kreeg ik via linked-in een bericht van de eigenaar: of ik degene was die die review had geplaatst en ove ik er contact over wilde. ik had hierin toegestemd. Hij bood mij een korting aan en het verzoek om mijn negatieve mening te verwijderen of bij te werken naar positief. Omdat de korting de moeite waard was ben ik hierin meegegaan. In augustus had ik veluxraamgordijnen bij dakraampje.nl besteld. Ik was niet tevreden over de klantenservice toen er onduidelijkheid was over het moment van levering. Hierover een negatieve review geplaatst. Ik ontving direct daarop een mailtje met de mededeling dat hij aangifte van smaad zou doen als ik mijn review niet weghaalde. hoewel dit geen indruk op mij maakte heb ik omwille van het feit dat ik toch op mijn bestelling zat te wachten, de mening verwijderd. Ik wil dus aangeven dat leveranciers ook invloed uitoefenen als je een negatieve review plaatst om deze te verwijderen. Ik denk niet dat ik de enige die dit ervaren heeft. mvg Irene