Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

De Belbus maakt er een feestje van!

04-04-2020

Deze week staat de Belbus geheel in het teken van verjaardagen! Door de coronacrisis zijn er een heleboel verjaardagsfeestjes in het water gevallen. Onze held viert er twee, om deze mensen alsnog een bijzondere dag te bezorgen.

 

Sahil reist af naar Groot-Ammers, daar woont het 13-jarige feestvarken Kim. Omdat ze met haar familie in quarantaine zit, mag ze geen feestje geven. Maar de Belbus zou de Belbus niet zijn als we daar geen verandering in zouden brengen… 

 

Ook kreeg de Belbus een mailtje van Rob. Zijn vader Freek werd afgelopen woensdag namelijk 95. Omdat hij zijn verzorgingshuis niet uit mag heeft hij zijn feestje af moeten zeggen. Hij viert zijn verjaardag helemaal alleen. Tenminste, dat denkt hij… Sahil en Rob trekken ten strijde bewapend met taart, slingers, ballonnen én een bijzondere boodschap van Freeks idool: André Rieu. Deze Belbus bekijk je hier!

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.