Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Kassa Coronajournaal | 30 maart

30-03-2020

Elke dag beantwoorden huisartsen Jako Burgers en Mark Pul belangrijke consumentenvragen met betrekking tot het coronavirus. Vandaag gaat Jako in op deze vragen:

De heer Hummel vraagt: Ik hoor tijdens de coronacrisis weinig over de mensen wiens operatie tot nader order is uitgesteld. Zo wacht ik op een liesbreukoperatie. Misschien niet urgent, maar geeft toch onrust en onzekerheid. Waarom horen we hier zo weinig over?

Henriette vraagt: Jaren geleden heb ik een BCG-injectie gehad, de vaccinatie tegen TBC waarmee nu ook zorgpersoneel preventief wordt ingeënt. Zou deze mij eventueel nog bescherming kunnen geven?

Gerda vraagt: Wanneer je na een hartinfarct in de risicogroep valt, is het dan verstandig om te blijven werken? Het gaat om mijn man, hij is 64 jaar en hij heeft stents. Zijn leidinggevende zegt dat hij wel thuis mag blijven maar dan moet hij verlof opnemen.

Meer uitzendingen zien van het Kassa Coronajournaal? Kijk hier! Mail jouw vraag naar kassa@bnnvara.nl.

 

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.