Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Zorgspecial: wie zitten er in het panel?

16-11-2013
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
195x90_panel.jpg
Aanstaande dinsdag 19 november is het zover: dan moet je nieuwe contract voor 2014 van jouw zorgverzekeraar in de brievenbus ontvangen. Blijf je dit jaar bij je verzekeraar? Of gooi je je huidige verzekering op de schop? Kassa zet alle informatie en wijzigingen op een rijtje. We stellen je voor aan onze deskundigen. In de studio praten we met Erik Hordijk van Verzekeringssite.nl, gezondheidseconoom Wim Groot, Hanneke Miedema van de Nederlandse Zorg Autoriteit en Loek Caubo van Zorgverzekeraars Nederland .
Erik Hordijk
De 46-jarige Erik Hordijk zwaait de scepter bij de Verzekeringssite. Al sinds jaar en dag maakt hij de nieuwe zorgpremies in Kassa bekend. Ooit was Erik Hordijk zelf op zoek naar een nieuwe verzekering. Bij gebrek aan goede vergelijkingsmogelijkheden heeft hij toen zelf maar een website gebouwd. Zo is hij een heuse verzekeringsspecialist geworden. Hordijk vergeleek voor Kassa de polissen van alle zorgverzekeringen om te kijken waar je het goedkoopst uit bent
Hanneke Miedema
De 34-jarige Hanneke Miedema is als Hoofd Corporate Communicatie het gezicht van de Nederlandse Zorgautoriteit. In die hoedanigheid is Hanneke Miedema al vaker bij Kassa te gast geweest. De Nederlandse Zorgautoriteit is de waakhond voor onze gezondheidszorg.
Wim Groot
Wim Groot is 52 en een graag geziene gast bij Kassa als het over de gezondheidszorg gaat. Groot is gezondheidseconoom en voornamelijk te vinden op de Universiteit van Maastricht. Hij geeft daar les, leidt een afdeling en onderzoekt bijvoorbeeld of mensen willen betalen voor de zorg.
Loek Caubo
Loek Caubo (58) is Manager Communicatie en Bestuursondersteuning bij Zorgverzekeraars Nederland. Dat is de branche-organisatie die de belangen van alle zorgverzekeraars behartigt. Er staan nogal wat belangen op het spel, want de verzekeraars hebben een steeds grotere vinger in de pap.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!