Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Ziggo Sport in de lucht

12-11-2015
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Ziggo_19.jpg
Sportliefhebbers kunnen vanaf donderdagavond afstemmen op Ziggo Sport. Dat is een gratis sportzender van kabelbedrijf Ziggo, voor eigen klanten met digitale televisie. Zij kunnen het thuis vinden op kanaal 14.
Grote duels
Het kanaal richt zich op de grote duels van verschillende sporten. Klanten kunnen live kijken naar onder meer EK- en WK-kwalificatiewedstrijden, de Spaanse/Portugese competitie, de Formule 1 en NBA-basketbal. Ook is er onder meer aandacht voor golf, tennis en atletiek. Verder zijn live hockey- en basketbalwedstrijden uit de Nederlandse competitie te zien. Naast live-wedstrijden is er de wekelijkse talkshow Peptalk, waarin Jack van Gelder en Frank Evenblij het sportnieuws bespreken.
Fusie met UPC
De sportzender is een direct gevolg van de nieuwe mogelijkheden die zijn ontstaan door de fusie van UPC en Ziggo. De twee regionale bedrijven zijn vorig jaar samengevoegd tot één landelijk kabel- en mediabedrijf.
ANP

Meer over:

ziggo, diginieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!