Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Zeven minuten vuurwerkshow boven Rotterdam

31-12-2014
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
vuurwerk3_07.jpg
Voor de achtste keer wordt op oudejaarsavond in Rotterdam de nationale vuurwerkshow gehouden. Daar worden langs de Maas bij de Erasmusbrug weer rond de 50.000 mensen verwacht.
Brug wordt afgesloten
Tijdens het evenement is de brug tot en met 02.30 uur afgesloten voor al het verkeer. Om parkeeroverlast te voorkomen wordt het Noordereiland van 22.00 tot 00.30 uur afgesloten. Alleen bewoners en hulpdiensten mogen er dan komen.
In het centrum van Rotterdam mag op verschillende plekken geen vuurwerk worden afgestoken, zoals het Stadhuisplein en bij de Erasmusbrug bij de vuurwerkshow. Het showprogramma aan de Boompjeskade begint om 22.30 uur met een botenparade.
Aboutaleb geeft startsein
Met een muzikale countdown op de kade wordt er afgeteld naar 24.00 uur. Het startsein voor de vuurwerkshow wordt gegeven door burgemeester Ahmed Aboutaleb. De tv-zenders RTL 5, RTL 7 en RTL 8 zenden de zeven minuten durende show vanaf 23.55 uur live uit. ANP
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!