Kassa

Zaterdag in Kassa: De zin en onzin van alternatieve melk

27-10-2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
sojamelk 930
Zaterdag in Kassa besteden we aandacht aan smartphonegebruik in het verkeer. Ondanks dat het erg veel gevaren met zich meebrengt, doen we het toch. Waarom eigenlijk? Verder hebben we het over de zin en onzin van 'alternatieve melk' en slimme meters. Er worden namelijk duizenden slimme meters vervangen. Wat is daarmee aan de hand?
Smartphonegebruik in het verkeer
Tegenwoordig zie je veel fietsers op de smartphone kijken tijdens het fietsen. En ook tijdens het autorijden zijn we schuldig aan het feit dat we soms de smartphone erbij pakken. Levensgevaarlijk natuurlijk, want 1 seconden niet opletten kan desastreuze gevolgen hebben. We weten allemaal dat het gevaarlijk is, maar waarom doen we het dan toch?
De zin en onzin van alternatieve melk
Tegenwoordig is het helemaal hip: sojamelk, amandelmelk, kokosmelk, rijstmelk en havermelk. Het zou namelijk beter en gezonder zijn. Maar is dat ook zo?
Wat is er aan de hand met de slimme meters?
Stedin vervangt in een tijdbestek van enkele weken ruim 15.000 gasmeters, terwijl de meeste andere netbeheerders ze gewoon laten hangen. Wat is er aan de hand?
Belbus: TomTom overtreedt wettelijke garantieregels
Piet schat op een nieuwe TomTom aan op de website van TomTom. Na ongeveer een maand het nieuwe navigatiesysteem in huis te hebben, maken Piet en zijn vrouw er voor het eerst gebruik van wanneer zij op vakantie naar Volendam gaan. Helaas blijkt tijdens de eerste rit dat er het een en ander mis is met het apparaat.
Geef live je mening!
Praat gezellig mee op Twitter voor, tijdens en na de uitzending! Gebruik #KassaTV in je tweet om mee te discussiëren! 
Like ons ook op Facebook en volg ons op Instagram !
Kassa bijwonen? Meld je  hier  aan.
Delen:

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!