Sfeerfoto van Kassa

Kassa

Elke zaterdag om 19:05 opnpo1

Het consumentenplatform van BNNVARA met Vraag & Beantwoord, dossiers en het laatste nieuws. Bekijk actuele onderwerpen en uitzending gemist online!
Kassa

Zaterdag in Kassa: Fouten met voedselallergie bij ziekenhuisopname

22 feb 2019
  •  
leestijd 2 minuten
brood 930
Zaterdag in Kassa besteden we aandacht aan voedselallergieën bij een opname in het ziekenhuis. Uit een enquête van Kassa blijkt dat ziekenhuizen lang niet altijd rekening houden met voedselallergieën van patiënten. Verder besteden we aandacht aan vroegboekkorting. Precies dezelfde reis wordt niet veel later bij dezelfde touroperator nog goedkoper aangeboden. Hoe kan dat? Tenslotte een item over VitaSup. Er staan tientallen klachten over dit bedrijf op Klachtenkompas.
Fouten met voedselallergie bij ziekenhuisopname
Uit een enquête van Kassa blijkt dat er door ziekenhuizen lang niet altijd rekening wordt gehouden met voedselallergieën. Zelfs als mensen hun allergie ruim van tevoren kenbaar maken gaat het fout. Hoe kan dit?
Vroegboekkorting: lekker goedkoop op reis! Of toch niet?
Je ziet een mooie vakantiebestemming voor aankomende zomer en besluit je reis tijdig te boeken, zodat je een flinke vroegboekkorting krijgt. Maar wat blijkt: exacte dezelfde reis wordt niet veel later bij dezelfde touroperator nog goedkoper aangeboden. Hoe kan dat?
Tientallen klachten over VitaSup.nl en Maatjelichter.com
Je koopt via VitaSup afslankcapsules in de hoop een paar kilo kwijt te raken. Alleen de capsules worden nooit geleverd, de kilo’s vliegen er niet af, maar je bent wél je geld kwijt. Het overkwam tientallen mensen. De eigenaar van VitaSup is dezelfde eigenaar van Afslankringen.nl , een oude bekende van Kassa…
Nog steeds klachtenregen Neckermann
Een maand geleden heeft Renze in de Belbus een klacht over Neckermann opgelost. Er waren toen enorm veel klachten over dit bedrijf. Neckermann heeft toen beloofd per februari alle klachten op te lossen. Helaas lijken nog niet alle problemen opgelost.
Geef live je mening!
Praat gezellig mee op  Twitter ! Gebruik #KassaTV in je tweet om mee te discussiëren!
Like ons ook op  Facebook  en volg ons op  Instagram !
Wil je de nieuwsbrief ontvangen met consumentennieuws en alles over Kassa? Meld je dan  hier  aan.
Kassa bijwonen? Kies  hier  de datum van jouw keuze.

Meer over:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!