Kassa

Zaterdag in Kassa: Wie betaalt de rekening voor mensen met long covid?

03-02-2023
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
2569 keer bekeken
  •  
covidbesmetting positieve test 1127 corona

Zaterdag in Kassa aandacht voor de vraag: wie betaalt de rekening voor mensen met long covid? Want 26.000 mensen zitten thuis met langdurige covid-klachten na te zijn besmet met corona. In de Belbus het verhaal van Maurice. Hij stuurt twee pakketjes retour naar Otto, maar waarom krijgt hij zijn geld niet terug? En de voetbalfan moet steeds meer abonnementen afsluiten. Wat kost het om alle competities te volgen?

Langdurige covid: wie betaalt de rekening? 

Op dit moment zitten zo’n 26.000 mensen thuis omdat ze worstelen met ernstige klachten na een coronabesmetting. Veel mensen met langdurige covid, ook bekend als long covid, werkten in de zorg en het onderwijs. Wie betaalt de rekening? Minister Conny Helder (Langdurige Zorg) reageert zaterdag in Kassa.

Belbus: Otto weigert retourzending maar laat klant wel betalen

Maurice stuurt twee pakjes met smartwatches retour naar Otto, maar beide worden geweigerd omdat het gewicht niet zou kloppen. Otto houdt wel de pakketten en Maurice moet alsnog betalen voor de inhoud. 

Keur aan abonnementen voor de voetballiefhebber: wat kost dat allemaal?

Vanuit je luie stoel naar een voetbalwedstrijd kijken is voor veel mensen een geliefde bezigheid, maar het aanbod op televisie is in de laatste jaren verder versnipperd. Voetbalfans worden daardoor verplicht om meerdere abonnementen af te sluiten om alle wedstrijden te kunnen blijven volgen. En dat blijkt een grote ergernis voor veel sportliefhebbers. Hoeveel kost het om al je favoriete competities te kunnen kijken?

Praat live mee, like en volg Kassa

Praat tijdens de uitzending gezellig mee op Twitter. Gebruik #KassaTV in je tweet om mee te discussiëren. Like ons ook op Facebook en volg ons op Instagram!

Wil je de nieuwsbrief ontvangen met nieuws, hulpartikelen en alles over Kassa? Meld je dan hier aan. En heb je een consumentenvraag? Stel 'm op het Kassa-forum Vraag & Beantwoord.

Kassa, zaterdag 4 februari om 19.15 uur op NPO2!

Delen:

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!