Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Zaterdag in Kassa: Welke televisie is het best?

19-10-2012
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
600x275_televisie.jpg
Op zoek naar een nieuwe televisie en geen idee welke je moet hebben? In Kassa een productbespreking over de nieuwste televisies. Verder bespreken we telefoonprovider Simpel. De stroom aan klachten blijft maar doorgaan. We debatteren over de kosten van de zorg. Deze kan omlaag door een eigen bijdrage voor spoedeisende hulp en de huisarts in te voeren, maar is dat een goed plan?
Zaterdag in Kassa: Welke televisie is het best?
Er zijn inmiddels zoveel soorten televisies dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Je hebt plasma, LCD, LED, OLED, 3D, Smart-TV HD-Ready en Full HD. Wat is het best voor je ogen, je portemonnee en het milieu? Wat kan je allemaal met een Smart-TV? We zetten er een aantal op een rijtje en bespreken wat je er mee kan.
Stapels klachten over telefoonprovider Simpel
Voor de derde keer in anderhalf jaar tijd besteden we aandacht aan Simpel. Het regent wederom klachten over deze telefoonprovider. Al twee keer eerder beloofde de baas van Simpel beterschap, maar helaas blijkt dat toch erg moeilijk. Veel consumenten kunnen niet bellen of sms'en, zijn onbereikbaar na overgestapt te zijn naar Simpel of kunnen geen gebruik maken van mobiel internet.
Eigen bijdrage voor huisarts en spoedzorg
Op de formatietafel ligt een uitgelekt voorstel hoe de zorgkosten omlaag kunnen. Eén van de plannen is dat iedereen moet betalen voor spoedeisende hulp. 75% van de mensen die op eigen houtje naar de spoedeisende gaat, heeft geen spoedeisende klacht. Dat kost gemiddeld €250 per persoon die men nu niet zelf hoeft te betalen. De VVD pleit voor invoering van een eigen bijdrage. Paul Giesen, huisarts en onderzoeker bij het Radboud Ziekenhuis Nijmegen, is daar tegen. Kassa is morgen om 
19.10 op de buis, op
Nederland 1 .
Praat mee via Twitter!
Doe mee met het Kassa Panel via ons Tweede Scherm. U zit tijdens de uitzending achter de knoppen op uw computer, laptop of tablet. Surf naar kassa.vara.nl tijdens de uitzending of download de app ! Praat gezellig mee op Twitter voor, tijdens en na de uitzending! Gebruik
#KassaTV  in uw tweet om mee te discussiëren!

Meer over:

kassa, diginieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!