Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Zaterdag in Kassa: Welke pijnstiller slik je tegen welke klacht?

10-01-2014
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
600x275_pillen2_02.jpg
Morgen in een verkorte aflevering van Kassa bespreken we de allerlaagste stijging van de gemeentelijke belastingen ooit. Goed nieuws voor de consument! Daarnaast kijken we naar pijnstillers. Welke pijnstiller slik je voor welk kwaaltje?
Zaterdag in Kassa: Welke pijnstiller slik je tegen welke klacht?
Wie pijn heeft, slikt vaak een pijnstiller. Tegen huis- tuin- en keukenpijn zijn medicijnen zoals paracetamol en ibuprofen gewoon te koop bij de supermarkt en de drogist. Wat zit hierin? Zijn merkmedicijnen, die duurder zijn, ook beter? Kassa vergeleek deze pijnstillers.
Hoeveel berekent jouw gemeente aan lokale belastingen?
Goed nieuws voor de consument. Met 0,5% hebben we de laagste stijging van de gemeentelijke belastingen ooit. Bijna iedereen in Nederland betaalt gemeentebelasting. Hoeveel en wat je betaalt is afhankelijk van waar je woont, met hoeveel mensen je daar woont en of je een huur- of koophuis hebt. Waardoor ontstaan de verschillen per gemeente?
Kassa is morgen om 
19.10 op de buis, op
Nederland 1 .
Doe mee en win!
Je kan vanuit het Kassa Panel een uitslag delen op Facebook en Twitter. Onder alle delers verloten we een leuke prijs. Je maakt namelijk kans op een exclusieve rondleiding achter de schermen. Natuurlijk woon je dan ook de uitzending bij.
Praat mee via Twitter!
Doe mee met het Kassa Panel via ons Tweede Scherm. U zit tijdens de uitzending achter de knoppen op uw smartphone, computer, laptop of tablet. Surf naar live.kassa.vara.nl tijdens de uitzending of download de app voor de iPad , iPhone , Android-smartphone of  Android-tablet ! Praat gezellig mee op Twitter voor, tijdens en na de uitzending! Gebruik
#KassaTV  in uw tweet om mee te discussiëren!

Meer over:

kassa, diginieuws
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!